Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

Gość dla setuni
👄

Gość DOBRA NOC
_____________? ___________?§§? __________?§§§§? _________?§§SS§§? ________?§§SSSS§§? _______?§§SSSSSS§§? ?§§§§§§§§SSS D SSS§§§§§§§§§? ?§SSSSSSSSSS 0 SSSSSSSSSS§§? _?§§§SSSSSSS B SSSSSSS§§§? ____?§§SSSSS R SSSSS§§? _?§§§SSSSSSS A SSSSSS§§§? ?§SSSSSSSSSS N SSSSSSSSS§§? ?§§§§§§§§SSS 0 SSSS§§§§§§§§§? _______?§§SS C SS§§? ________?§§SSSS§§? _________?§§SS§§? __________?§§§§? ___________?§§? _____________? .....~”*°•?•°*”~ ~”*°•?•°*”~....... .............~”*°•?•°*”~...

Gość nayebauam sie na wesoło
Przychodzi 15-letni chłopak do spowiedzi: chł: proszę księdza całowałem k: o mój chłopcze to rozpusta całowałeś pannę w usta? chł: trochę niżej proszę księdza k: o mój chłopcze co za gust całowałeś pannę w biust? chł: trochę niżej proszę księdza k mój chłopcze to występek całowałeś pannę w pępek? chł: trochę niżej proszę księdza k: o mój chłopcze co za cuda całowałeś pannę w uda? chł: trochę wyżej proszę księdza k: idź gówniarzu, bo Ci pizgnę całowałeś pannę w pi**ę, więc Ci nie dam rozgrzeszenia, ch*j Ci w d**ę, do widzenia

Gość nayebauam sie na wesoło
Przychodzi niedźwiedź do zająca i rozpaczliwym tonem mówi: - Zając, ty się mnożysz jak nie wiem co, a ja nic, pomóż przyjacielu. Zając na to: - A marchewkę żresz ? - Nie ! - No staaaaaaary ! Pół roku niedźwiedź je marchew no i nic nie pomogło. Znowu przychodzi do zająca i mówi: - Zając pomóż, nie bądź taki. A zając na to: - A marchewkę żresz ? - Tak! - A tartą - Nie ! - No staaaaaaary ! Więc kolejne pół roku niedźwiedź je tartą marchewkę i nic. Znowu przychodzi do zająca i błaga go o pomoc. Zając: - A marchewkę żresz ? - Tak ! - A tartą ? - Tak ! - A z groszkiem - Nie ! - No staaaaaaary ! No i znów kolejne pół roku niedźwiedź je tartą marchewkę z groszkiem i nic. Przychodzi do zająca i mówi: - Zając ja cię bronię przed wilkiem i lisicą a ty mi się tak odpłacasz. Pomóż mi bo lata lecą, a ja dzieci nie mam. - A marchewkę żresz ? - Tak ! - A tartą ? - Tak ! - A z groszkiem - Tak ! - A dupczysz ? - NIE ! - No staaaaaaary

Gość najwyższy czas buziole dla
setuni 👄👄

Gość zarób na wakacje
Nudzi Ci się??? Masz dostęp do Internetu??? Potrzebujesz kasy na wakacje???!! Mam super propozycję dla Ciebie!!! Kliknij na link i zarejestruj się!!! Zacznij zarabiać !!!! To proste, wystarczy tylko wchodzić na strony reklamodawców!!! Każda taka strona=kasa dla Ciebie!!! www.polski-bux.pl/?r=magdam18