Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

de--------- narkoman - Poproszę jaśniej, bo nie wiem o co chodzi.

''Zapowiedziałem,że pójde do mediów'' Myślę, że media nie zainteresowałyby się czymś takim. Kogo obchodzi jakieś tam forum - taka prawda. Gdybyś spokojnie przedstawił moderatorom o co chodzi, wyjaśnił bez ''rzucania się'' i w sposób ZROZUMIAŁY pewnie cała ta sytuacja nie miałaby takiego rozgłosu ( interwencja u szefowej kimkolwiek ona jest, blokowanie, nieodbieranie maili, kasowanie itp). Mnie ostatnio wykasowano z jednego z topików z redakcji zupełnie bez powodu ( odpowiedziałam na pytanie forumowiczki, bo nikt nie raczył jej odpowiedzieć). I jakoś nie robiłam z tego powodu afery na pół kafe ;) Owszem zapytałam dlaczego ktoś kasuje moje posty, ale jak i moje pytanie ''dlaczego'' było kasowane dałam sobie spokój. Pewnie jakaś modka miała zły dzień ;) To tylko forum, nie ma powodu wojować z innymi wirtualnymi nickami, szkoda nerwów. A Ty za bardzo angażujesz się w to co tu dzieje się. Tu zawsze znajdzie się jakaś pomarańczka, która skrytykuje, będzie próbowała ośmieszyć przed innymi kafeteriuszami, namieszać w trakcie rozmowy. Od złośliwość ludzi.

ale jak to na zawsze to jest jak mafia:P z kafeterii sie tak latwo nie ucieka:P :D:D:D:D:D:D

''to jest jak mafia z kafeterii sie tak latwo nie ucieka'' Kafeteria uzależnia ;) Niedługo zaczną się masowe wędrówki forumowiczów do lekarzy psychiatrów. Potem sprawy sądowe o odszkodowanie, bo kafe zniszczyła im życie: stracili pracę, zaniedbali rodzinę i żona/ mąż złożyli pozew o rozwód itp. Brański zbankrutuje przez te odszkodowania ;) Powinni na stronie głównej forum zamieścić napis jak na papierosach ''forum szkodzi zdrowiu, wchodząc tu świadomie decydujesz się poddać nałogowi'' ;) albo coś w tym rodzaju.

Jest dokładnie tak jak napisał mmm757 :) Desznik, skorzystaj z propozycji Modeny ( odpowiedz na Twój post w redakcji) i napisz do niej. Tylko postaraj się pisać zrozumiale, nie tak chaotycznie jak bywa to nie raz. Dla Ciebie to co piszesz jest logiczne, bo znasz problem, dotyczy Ciebie. Dla innych niekoniecznie układa się w całość. Masz szanse porozumieć się z modami :D to do dzieła.

no wiesz co z jednej strony to zazdroszcze tego lakomstwa ja niestety p[omarzyc tylko o takich wyzerkach moge:O

Gość
Jeszcze pięćdziesiąt do tysiąca.

Gość czego chcecie
od tej dziewczyny.

Gość setuniap
ychotki:D