Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrraa.

zyczenia na dzień mężczyzn

Polecane posty

Gość sandrraa.

Hej!Jutro dzień mężczyzn!!!! Dziewczyny macie jakieś fajne pomysły na życzenia,ale nie żadne oklepane wierszyki tylko takie od serca,żeby Waszym facetom się miło zrobiło;]

hehe, pierwsze slysze.... ile oni maja świąt my mamy jedno.. a oni chyba 3 w roku...? :/

Gość sandrraa.
no dokładnie tak jeszcze 30 września mają;P

Gość blah blah blah
bo mężczyzna a chłopak to dwie różne rzeczy. a te dwa święta są potwierdzeniem, że facet jest upośledzony. dziewczyna nawet będąc dziewczynką dostaje życzenia na dzień kobiet i nie potrzebuje do tego dodatkowego święta typu dzień dziewczyn :o

Właśnie... a pf. to kupie czekoladkę mojemu męzczyźnie o.O nie bede sie kosztowac :D prezent to 30 wrzesnia dostaje o.O

Gość fanija szuja
oni mają święto codziennie no weź przestań kobito pierze się takiemu skarpetki, obesrane majtki, przygotowuje obiad, myje się kibel po nim , prasuje itp i jeszcze do tego święto mężczyzn :-D łuhahahahaha same siebie upokarzacie

Ta... ja z moim jeszcze nie mieszkam o.O więc święta to nie ma codziennie ;]

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin