Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicccca

nie mam pieniędzy. na nic....

Polecane posty

Gość alicccca

jak ja mam przeżyć za 1300 zł miesięcznie? mieszkam z matką i za to muszę jej płacić 400 zł miesięcznie. wszystkie zakupy, jedzenie, kosmetyki, nawet proszek do prania i papier toaletowy muszę kupić sobie sama. bilety miesięczne plus szkoła - 300 zł miesięcznie. kurwa, nie mam za co żyć :(

Gość czekasz na zyczenia
moi chlopcy daja mi po 3 stowki i nic ich wiecej nie obchodzi. gdybym nie miala tak duzych oplat wcale nie bralabym od nich kasy. przesrane masz z lekka:(

Gość DyskWypada mi
Nie przejmuj sie. Ja jestem w podobnej sytuacji. Jestem nauczycielka, zarabiam marne 900 zotych z czego 250 wydaje na same dojazdy. wiec zostane mi 65o zl. Z tego musze dolozyc sie rodzicom do czynszu. I jak zostanie mi 100 zlotych na koniec miesiaca to jest naprawde cos niesamowitgeo. Nie wiem co bym zrobila jakbym mieszkala sama- nie utrzymalabym tego mieszkania

Gość alicccca
moja matka zarabia sporo pieniędzy. stac ja na wycieczki do jebanego Lichenia, Jasne Góry... co miesiąc nowe buciki, płaszczyki.. a ja w jednych butach już od pażdziernika chodzę. szukałam dodatkowej pracy, ale nigdzie nic nie ma... jezu, jakie to jest okropne uczucie wejść do sklepu na zakupy z jedną dychą w portfelu. i wybrac: kupić mleko czy chleb? :(

Gość ja cala swoja pensje oddaje
rodzicom. Mam jeszcze rodzenstwo. Ale ja jestem najstarsza. Gdyby nie moja pensja to mielibysmy jedynie emeryture taty, za ktora nie przezylibysmy. Nie mam dla siebie ani jednej zlotowki, a jednak nie narzekam jak Ty...

Gość ja cala swoja pensje oddaje
za dyche kupisz i chleb i mleko. Co ma powiedziec ktos, kto tej dychy nie ma? :O Szczesliwy czlowiek w sumie - nie ma takich dylematow...

Gość ..... ja sie wtrące
No nie wiem dziewczyny jak wy gospodarujecie pieniędzmi. Ja mam 1800 na rękę miesięcznie. Muszę za to opłacić czynsz, prąd, internet, telefon kom., przedszkole, zatankowac samochod, za cos jesc i cos ubrać i uwierzcie mi zostaje jeszcze sporo, a nie ubieram się na bazarach tylko w markowych sklepach. Mam raz w miesiacu na fryzjera i kosmetyczke :)

Gość KITTYja
Szczerze - chyba bym zdechła jakbym miala tak malo kasy. Nie wyobrazam sobie zeby wejsc do sklepi z dychą !! Brrr.

Gość gość
Trzeba zarobić, ale jak jak jesteśmy biedni???????

Gość upadlosckonsumencka
Szanowni Państwo, jeżeli ktoś ma na głowie komornika lub inne pożyczki i zwyczajnie nie jest w stanie tego spłacać, a odsetki rosną, to być może dobrym wyjściem w tej sytuacji będzie ogłoszenie upadłości konsumenckiej. To rozwiązanie, które pomaga wyjść z długów i daje drugą szansę zaczęcia od nowa. Wszystkich, którzy są zaciekawieni tym pomysłem, zapraszam na naszą stronę internetową, gdzie znajduje się więcej informacji. Polecamy wypełnić formularz kontaktowy, a nasz konsultant skontaktuje się z Państwem i odpowie na każde pytania. Serdecznie zapraszamy, a rozwiążemy Państwa problem http://upadlosckonsumencka.com.pl/

Gość gość
Chwilówki pożyczki online dla Każdego od 100zł do 25.000zł Kasa na dowód do 30minut Na Twoim Koncie! Chwilówki na dowód już od 100zł od 18lat Ranking najlepszych pożyczek online tu: http://xchwilowki.pl