Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal wasz czasem czytac3

NA KAFE SIEDZI STADO PRZEWRAZLIWIONYCH IDIOTEK !!!!!!!

Polecane posty

Zauważyłam, że na kafe siedzi stado przewrażliwionych infantylnych idiotek !!!! Robią z siebie pośmiewisko i przynoszą wstyd kobietom :o rzygam ta wasza empatią, płaczem bo ktoś umarł kogo nawet nie znacie bo ktoś jest chory kogo nawet nie znacie. Jesteście jakies rozhisteryzowane :o takie kury domowe z "fasolami" w brzuchu z burza hormonów :o :o :o na szczescie nie wszystkie ale coraz wiecej tego współczucia fałszywego i krokodylich łez

Gość nieudacznica..
Jesteście jakies rozhisteryzowane takie kury domowe z "fasolami" w brzuchu z burza hormonów ) :D:D:D:D:D:D

Gość tylko spokojnie spokojnie
haaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D

Gość dawaj dalej

Gość lepiej miec braki w znajomosci
Idiotki chodza stadami??? Kazdego dnia ucze sie czegos nowego:D:D:D

Gość nieudacznica..
przyjjjjjjjj przyjjjjjjjjjj :D

Gość nieudacznica..
Jesteście jakies rozhisteryzowane takie kury domowe z "fasolami" w brzuchu z burza hormonów ) zapomniałaś dodać, ze mamy również hemoroidy wewnętrzne:classic_cool:

to wszystko :) nienawidzę fałszu i płaczu na pokaz :o ciekawe czy jak taka empatyczna kobeita zobaczy na szosie rozjechanego kota to zacznie bić się w piersi , łzy popłyną, klęknie i bijąc pięściami w ziemie będzie krzyczeć "dlaczego, dlaczego...całe życie było przez tobą.... o ty nieszczęsny pewnie szłaś kocięta wykarmic" i popelni samobojstwo :D

A dlaczego mialabym sie rozczulac nad kotem , kiedy gina ludzie??????

Gość nieudacznica.
bo koty sa lepsze niż ludzie :o

Punkt widzenia zalezy, jak zawsze od miejsca siedzenia;)

dziwne że sie nie zleciały te empatyczne idiotki :D

A Ciebie do jakiej grupy mozna dopisac? Sama najwidoczniej tez siedzicz na kafe i czytasz nasze wpisy! 🖐️

oj beka beka tylko najlepsze ze ja np jestem w pracy a nie w domu taka ze mniekura pracująca ko ko ko ko ko dziub dziub :D:D:D:D:D

o zafasolkowanych kurach napisalam zeby was jakos usprawiedliwic hehehe jesli nie szaleja ci hormony tzn ze jestes strasznie falszywa osoba miniam. Tona- nie pisalam o konkretnych osobach ale widze ze sie dotknieta poczulas hehe

Gość ja to myślę
Ale ja sie nie zgadzam ze to tak jest tylko na kafe - mamy tutaj po prostu normalny przekroj zachowan damskiej czesci polskiego spoleczenstwa i ideii nimi rządzących, i to bez oslonek bo sa tu jakies pozory anonimowosci.

odkrylas mnie jestem cholernie falszywa :D:D:D:D kurcze nie mozliwe jak do tego doszlas/doszedłeś :P kokokoko dziub dziub :D

a hormony szalaly mi pare dni temu zanim dostalam okres no a jak musisz juz wiedziec to wyklulam juz swoja fasolke 19mies temu :D:D:D

miniam to może poszperaj w necie napewno ktos umarl i wypadaloby troche wirtualnych swieczek ponastawiać :D i jeszcze komentarz typu "łzy same mi popłynely po policzkach, to takie smutne " i bedzie git :D ja to mysle>>> jednak nie chce byc tak postrzegana.... i nie pisze to o zwyklym ludzkim wspołczuciu ale zachowaniach infantylnych, przesadzonych na pokaz.

Gość Eleonara Kwartz
Potem tylko chcemy alimentów albo rozwodów! same jesteśmy winne! A zamiast puszczac dzieciom bajki semafora to dajemy im pokemony, wolę zjeść taką goloneczkę niż pograć na iksboksie, plejstejszyn lub nintendo czy dopalonym PC ;/ nie gwałćmy naszej planety i składajmu hołd wieprzowi (knurze?), maciorze i jej prosiakom ;]

ja pierdole co zes sie uczepila mnie kurwa znajdz jakismoj post w ktorym az plakalam ze ktos umarl czy cos sie az takiego stalo.no ja jebie ty wez zajmij sie czym bardziej pasjonujacym niz kokoko :D bo sama na pewno bijesz nas o glowe i chcesz sie jakos usprawiedliwic:)

macie swoj fasolkowo-kupkowy dział i tam się udzielaj miniam a nie wystawiasz nosa na ogólny :o czepiłam się? chyba brudnej pieluch się nawąchałaś :o twój post byl skierowany do mnie wiec moja odpo jest skierowana do ciebie. czy to takie trudne? ps. nie klnij tak bo dziecko zle wzorce po mamusi przejmie i zamiast "mamo" pierwsze słowo jakie usłyszysz bedzie brzmialo "kurwa"

to ju znie twoja sprawa hehe moje dziecko juz dawno ma pierwsze slowo za soba a ty wez idz sie lecz bo widze jestes ostro powalona hehe

Gość jojo12
Zauważyłas,że na kafe jest stado idiotek.Pytam się to po jaką cholerę tu wchodzisz? i ubliżasz innym! Wiesz co ubierz się ładnie i idz do psychiatry.Natomiast po południu do kajpy pijanych szczać wyprowadzać.Będziesz miała zajęcie .NIE WŁAŹ NA KAFE IDIOTKO OK

jojo12 oj tak, dzięki za pomoc bo mi szkoda słów zbyt wielką jestem idiotką i nei moglam juz wymyslec nic mądrego żeby się odczepiła kokoko dziub :P

Gość jojo12
MINIAM! nie przejmuj się taką wariatką.Sama nie wiem o co jej chodzi.Potrafi tylko ublizać,co świadczy o jej poziomie intelektualnym.

Gość jojo12
Autoreczko !!! na atak jest najlepszy atak .Broń się kretynko

piję już drugą szklankę ziółek i nic Przez to, że nikt nie chce się pode mnie podszyć popadłam w zatwardzenie :o