Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

dlaczego tak jest

Polecane posty

że podobają mi się starsi faceci?...... dlaczego nie mogę być taka jak moje rówieśniczki i zakochiwać się i zauraczać w moich rówieśnikach? strasznie się czuje bo od pewnego czasu dzieją się rzeczy dla mnie dziwne. tacy faceci też zwracają na mnie uwage. i nie myślcie że wyglądam jak lafirynda i nie myślcie że nią jestem

Gość Starsi faceci
Kochamy Cię magnolio2 !!!

Gość lilidilii
a ile masz lat?

lat mam mało a z ojcem kontakt mam raczej dobry w szkole nauczyciele zwłaszcza ci przed 50 gapią się na mnie a ja dzisiaj w piekarni zobaczyłam takiego cudnego facia....

Gość Starsi faceci
Magnolio2, pragniemy Cię !!! :)

jak chłopak ma 19 lat to ona za bardzo normalny nie jest a to za jaką się tu przedstawiałam wcześniej wcale nie musi być prawdą. czasem badam społeczeństwo

Nowa w mieście prawdziwa : radze abyć zachowała więcej dystansu do osób na kafe i nie wierzyła we wszystko. ale oczywiście nie myśl że Ci rozkazuje :)

nieee :( i mieć nie będe.. a szkoda.. ja nie potrafię się zakochać.. i za bardzo przejmuję się swoją mamą. uważam że każde moje szczęście ona potępia

Mi też się podobają starsi i nie czuję się z tym źle (no ale starsi tak góra 10 - 15 lat)

bo??? jak bedziesz chaiala bedzesz miala. a mamusia to chyba troszke przesadza, ale taka juz ich rola. moja tez z poczatku kapke krzywo patrzyla, teraz jest jak najbardziej za:)

Gość eszka zsela
to jest takie zboczenie, nazywa się chyba GERIATOFILIA odmienność pedofilii takie kobiety podniecają się starym człowiekiem, siwym, pomarszczonym , z protezą albo jak jeszcze ma parkinsona itp :-O

ale to nie o mojego niekochanego wiek chodzi. myślę że jak bedę szczęśliwa to ona będzie patrzyła na mnie jak wariatke i bezwstydnicę. ja poprostu nie potrafię odciąć pępowiny

ale ja nie mówię o ludziach starych!!!!!!!! ja mówię o starszych w sensie starszych ode mnie.. :-o

to sie w koncu wez za siebie i odetnij, ile mozna przy matce siedziec. swoja droga dziwna masz matke, alb ty jestes dziwna, chyba kazda matka chce, zeby jej dziecko szczesliwe bylo:)

ona mówi że chce abym miała rodzine. to ja jestem dziwna i to ja sobie do rozumu to wklepałam. i nie potrafię się od tego jakoś uwolnić.

Gość magnolia ile masz lat
???

ja mysle, ze jestes tak z rok dwa stasza ode mnie, sama mam rocznikowo 20