Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslemyslemysle

spotkaliscie sie kiedys z przypadkiem zeby 22 letnia kobieta miala raka piersi?

Polecane posty

Gość myslemyslemysle

wyczulam w lewej piersi ze dwa spore guzki, nie bola, nie przemieszczaja sie, w ogole powiekszyla mi sie widocznie przez nie cala piers:/ juz wczesniej mialam problemy, jakis przerost gruczolu w tej piersi, ale wtedy to bylo co innego bo gruczol byl przy wezle chlonnym i bardzo bolal. Czy to mozliwe zebym w wieku 22 lat miala raka piersi jesli nie znam zadnej spokrewnionej ze mna osoby ktora by na to chorowala? moja mama ma problemy z torbielami ale ma juz 55 lat i to raczej wynika ze spraw hormonalnych. W czwartek ide na usg, boje sie:(

Tak,moja znajoma w wieku 20 lat miała usuniętą pierś. Wiek tu nie gra żadnej roli.

Gość myslemyslemysle
o kurcze:( mam nadzieje ze to tylko jakies torbiele, najgorsze jest to ze to mnie nic nie boli, a wlasnie slyszalam ze guzki nie bola a torbiele tak. zna sie ktos na tym??

Gość robta co chceta
widzialam tu kogos takiego, chyba 21 lat. osobiscie nie znam takich przypadkow nie przejmuj sie na zapas, to wcale nie musi byc to, o czym myslisz:)

Gość myslemyslemysle
no ja wiem ze nie musi, ale chyba kazdy by sie troche martwil na moim miejscu,

Gość robta co chceta
jasne, to zrozumiale. sama sie balam poki nie zrobilam usg. zreszta zawsze, z pewnych powodow, martwie sie o te babskie sprawy:O zrob badania dla swietego spokoju

Gość moja koleżanka
miała w wieku 16 lat .