Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytaniee

doradzcie mi kobitki jaki bukiet do takiej sukni? i jak Wam sie podoba?

Polecane posty

Gość mam takie pytaniee

oto moja suknia: http://www.madonna.pl/pl/atelierdiagonal.php?s=9.803 tyle, ze nie bedzie miala tej kokardy, bo mi sie nie podoba, wiec bedzie tylko pasek w talii. podobaja mi sie dwa rodzaje bukietow: http://www.weselinka.pl/files/images/galazka-orchidei.jpg lub: http://1.bp.blogspot.com/_CF_n5iJaIA4/R_hG-zibV1I/AAAAAAAAGp0/wIn3xR4wzUw/s400/kalie2_120.jpg do tego chce miec kwiat we wlosach, taki sam jak te, ktore beda w bukiecie( bez welonu) i rozpuszczone krecone wlosy.co sadzicie, ktore kwiaty lepsze??

Mi do tej sukni pasowałby taki jak ten ze storczyków- ale nie w białym kolorze.

Gość mam takie pytaniee
a w jakim kolorze? chcialabym jakis jasny, moze ecru jak suknia, bo kolorowe bukiety na slub mi sie nie podobaja

Ja bym szukała czegoś w takim kolorze jak te hafty na sukni. Biały odpada bo kolor sukni jest ecru.

wiesz co obydwa piekne! o storczykach i ja mysle,ale o takim zwiasajacym a nie w formie jednej galazki,bo chyba tak tu jest. ale obydwa ekstra sa! trudno powiedziec..suknia elegancka.. mysle ze jeden i drugi bedzie super ;) moze zalezy jeszcze jaka wysoka jestes-dla wysokiej chyba ten pierwszy,ale to tez zaden wyznacznik..

Gość mam takie pytaniee
tak tak bialy odpada to tez wiem:) chyba sie zdecyduje na ecru:)

Gość mam takie pytaniee
jestem wysoka, 176 cm:)

hmm to wysoka,to wtedy myslalabym o storczykach-ale nie biel,tylko faktycznie inny kolor,ja mysle o lekkim rozu jak sie da. aha-tylko z praktycznego punktu widzenia-jak bedziesz taka galazke trzymac? prosto w dol idac do oltarza? zastanawiam sie jak bedzie wygladac na Twoim tle.ja wolalabym zwisajacy (niczym np z patapetu) ze wygodnie zlapac.

zwisające, delikatne storczyki ładnie będą nawiązywały do tych haftów. Ten bukiet z kalii- zginie na tle tej sukienki.

Gość czarna koala
niech Ci zrobią do tego bukiet a la wachlarz :-)

Wachlarze pasują mi tylko do kiecek w takim starym stylu, bufiastych, z gorsetami. I koniecznie z kapeluszem na głowie zamiast welonu. Do żadnych innych nie pasują, ale to tylko moje zdanie.

Gość gliksi
Moim zdaniem jakiś delikatny bukiet w kolorze lekko pomarnczowym:)

Gość aaKORAaa
Piekna suknia, piekny ornament. Moim zdaniem bukiet powinien byc wiec prosty w formie. Ten, ktory wybralas jest piekny i bardzo pasuje. Co do koloru, bialy owszem moze byc, ale jesli juz masz jasna szarfe, nie wiem czy nie bedzie mdlo. Tzn jest to slub, i jaknajbardziej moze byc bialy bukiet. Ja bym sugerowala ten sam bukiet, lub podobny w formie z prostych, duzych kwiatow, kolor natomiast pasowalby: fioletowy lub fuksja, lub nasycony niebieski jak kolor irysow. Pozdrawiam!!

Gość o jakie orły
do takiej obłożonej wzorem sukni chcesz te bukieciki... winszuję braku pojęcia o estetyce... i to jeszcze do tego białych... makabra!

Gość zgroza85
ja też w tym roku biorę ślub - moja suknia będzie biała, dlatego chciałabym mieć kwiaty, które by się odbijały od niej. mój bukiet będzie z czerwonych róż i białych margerytek - w stylu lekkiego zwisu:P Tobie poleciłabym orchidee -tylko nie białe - ale np. purpurowe, albo jśli chcesz mieć kwiat we włosach to może herbaciane róże? pasowałyby do aplikacji na sukni i ładnie harmonizowałyby z całościa:) jaki masz kolor włosów?

do o jakie orly - oczywiscie ze dobry wybor! to chyba Ty nie wiesz co to klasa i elegancja.kwiaty piekne,kwestia doboru koloru.

Gość mam takie pytaniee
dziekuje za wszystkie rady:) chyba zdecyduje sie na storczyki w odcieniach cieplego pomaranczu, albo ecru:)

Gość aaKORAaa
cieply pomarancz lub ecru to znowu dopasowywanie sie do sukni, polecam jednak kontrast.

Gość a dlaczego
biały odpada dla sukni ecru? nie widziałam tego na żywo ale myślę że taki bukiet wyglądałby ładnie..taki delikatny kontrast