Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość closemyeyes

Sex ważniejszy od kobiety?

Polecane posty

Gość closemyeyes

Jestem z chłopakiem prawie rok. Widywaliśmy się rzadko. Czasem nawet co 3 tygodnie.Czasem co tydzień. Studiuje, często mówił ze nie ma czasu, to tamto. Od czasu, kiedy zgodziłam się z nim współżyć-przyjeżdza częściej. A kiedyś powiedziałam mu co myslę, ze wydaje mi sie ze przyjezdza w wiekszej mierze dlatego ze bedzie sie ze mna kochal, strasznie sie oburzył, powiedzial,ze nie powiinam nawet sobie o tym pomyslec. Długo milczeliśmy, ale wyjasnilam mu dlaczeg tak pomyslalam. bylo okey. przyjechal ostatnio. powiedzial ze za tydzien przyjedzie, a moze jeszcze w tygdniu. napisalam ze moze przyjechac w ktorys dzien. odpisal ze nie moze, musi zrobic tto tamo uczyc sie, ze caly dzien mu to zajmnie wszystko. podejrzewam ze przyjechalby gdyby wiedzial ze nie bede miala okresu(bo mowilam ze jakos w tym tyg dostane) bo wtedy moglibysmy sie kochac. Było wiele sytuacji dzieki ktorym wierzylam ze mnie kocha, i wierze w to, ale nie wiem czy seks nie jest dla niego wazniejszy ode mnie. Proszę odpiszcie! Będę bardzo wdzieczna. napiszcie co uwazacie!

Gość a od czego w końcu jest
kobieta ;o albo dajesz albo za drzwi 🖐️

Gość rosiaktotti djpeja 666
Stara śpiewka beż konca. Kobiety o miłości a menżczyźni o d00pczeniu! Neverending Story!

Powiedz mu, że miałaś robione jakieś tam badania ginekologiczne i przez najbliższe 2 tygodnie musisz się wstrzymać od współżycia. Zobaczysz, czy będzie chciał się z Tobą spotkać czy będzie się wykręcał.

Gość closemyeyes
Mam sie tym nie przejmować? wkurza mnie takie zachowanie chlopakow

Gość rosiaktotti djpeja 666
bo nieodpowiednich trafiasz. laski ciagnie do sk00rwieli a wrazliwych omijaja. potem sk00rwiel zostawia je z dzieckiem i alimentow nie placi. kolo sie zamyka . . . tak jest od poczatku tego swiata ;/

Gość closemyeyes
koralicza- całkeim niezly pomysl, z tym ze ja od razu pozna ze kłamię.

Gość okropna i obciachowa
ściemnij mu że własnie dostałas okres i do tego czasu kiedy mial przyjechac Ci się skonczy, zobaczysz czy wtedy przyjedzie

Gość closemyeyes
mowil ze z facetami tak jest, ze jak juz raz poznaja smak tej przyjemnosci jaka jest seks to pozniej nie mozna sie od niej uwolnic. moze i tak jest. bywalo ze ja mialam wieksza ochote na niego jak on na mnie wrr ;) ale zeby az tak...

Gość closemyeyes
nom chyba tak zrobię. a z waszymi facetami tez tak jest? tez tak ciagle pragną?

Gość okropna i obciachowa
mój tez by ciągle chcial, najlepiej to non stop :). ale my sie widujemy codziennie a ze wzgledow "lokalowych" kochamy srednio raz w tygodniu wiec nie mam takich dylematow

A mój nie :) Jest parę lat starszy ode mnie, doświadczony i kochamy się regularnie, ale nie jest tak, że on chciałby tego ciągle. On uwielbia mnie przytulać, całować, kąpać się ze mną w jacuzzi... Szczęściara ze mnie :P

Gość closemyeyes
fajnie masz;p my tez sie calujemy, ja sie do niego bym mogla ciagle tulic;p alubie jak np ja robie kawe w kuchni on podchodzi i mnie przytula;p lubie sie z nim przedrzezniac;p on jest strasznym wariatem;d golnie chlopak inteligentny;p ym my sie jeszcze w jacuzzi razem nie kapalismy ale mowi ze tak zrobimy;p

Gość closemyeyes
nom ja tez jakos tak raz w tygodniu. ;)