Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feelperfect.

j. angielski - tylko dwa zdania do sprawdzenia...

Polecane posty

Gość feelperfect.

Jeśli ktoś się tu zna na angielskim, niech mi proszę powie czy te zdania są prawidłowo napisane :) 1. Don't you think we look like we're made for each other? 2. Don't you think we look like destined for each other?

Gość //////////
1 okej 2 nie okej

Gość feelperfect.

Gość feelperfect.
thx a możesz napisać co w drugim do poprawienia? :D

Gość //////////
no i to look 1 don't u think that we are made for each other

Gość malaaneggagazg
zamiast made daj created :) stworzeni dla siebie :)

Gość //////////
don't u think we are destined for each other

Gość malaaneggagazg
i jesli juz to we are looking like... bla bla bla

Gość jak sie nie znasz to nie pisz
pfff jakie znowu looking?! to akurat dobrze napisała - look like! a nie looking like ;/

Gość //////////
It looks like we were created for each other

Gość feelperfect.
he he, dzięki... to jak w końcu, bo już się pogubiłam? :P

Gość feelperfect.
I dlaczego nie może być made for each other, tylko created? :>

Gość feelperfect.
odpowiedzcie proszę...

Gość swatka pl
moze napisz najpierw po polsku co chcesz przetłumaczyc?

Gość //////////
moze byc made ale created jest w tym konteksie odpowiedniejsze. decyzja nalezy do Ciebie :D

Gość malaaneggagazg
"////" ja sie nie znam ? Dziewczyno chodzi Ci o to " wyglada na to ze jestesmy stworzeni dla siebie" to bedzie tak : it seems to be that,we are created for each others

Gość malaaneggagazg
made nie moze byc bo Ty niczego nie robisz :D somebody can made you mad -ktos moze sprawdzic ze jestes wsiekla somethings can be made of glass - cos moze byc zrobione ze szkla

Gość feelperfect.
ok, wybieram created :D A pisałaś wcześniej , że musi być looking a ktoś inny napisał, że look... to jak w końcu? :) swatka pl - jakbyś dokładnie przeczytała mojego posta, to byś się dowiedziała, że nie chcę przetłumaczyć a chcę aby ktoś sprawdził zdania już napisane ;).

Gość malaaneggagazg
i jesli cos wyglada jak to bedzie look like ale my wygladamy jak to bedzie we are looking like !!! boze ! nie mieliscie angielskiego w szkole?

Gość malaaneggagazg
Napisz mi po polsku :D a moze chcesz cos fajnego na status?:P moge pomoc w slangu amerykanskim bo slucham rapu :D

Gość feelperfect.
Nie, nie... nie chodzi mi o "wygląda na to, że jesteśmy dla siebie stworzeni" tylko o : Czy nie uważasz , że my wyglądamy jakbyśmy byli dla siebie stworzeni? :D

Gość feelperfect.
hm...często miewam zapotrzebowanie na slang amerykański, ale akurat nie w tej chwili :( :D Ale dzięki za dobre chęci:D Aha. To drugie zdanie jednak ma wygladac tak; Czy nie sądzisz, że jesteśmy sobie przeznaczeni? :D Don't you think we are destined for each other? - chyba tak będzie? :D i jeszcze trzecie :P ( żebym miała wybór:D) Don't you think we are looking so damn good together? :D dobrze? :D

Gość we look good together

Gość malaaneggagazg
Masz szczescie bo mi sie nudzi :D i nie moge spac :P a wiec DOKLADNIE "jestesmy stworzeni dla siebie" w przekladzie na j.ang by brzmialo "We are meant for each other " to jest na 100% dobrze ale mozna modelowac wg upodobac :) jezeli chcesz cos podkreslic w mini przeklenstwie to nie damn czyt. "cholera" u nich damn mowi sie kiedy cos sie nie udaje,ale np damnnnn babe you are so sexy :) ale nie tutaj,gdzie Ty chcesz tego uzyc :) zamiast you pisz " u " zamiast are pisz " r " bo u czyta sie ju , "r " czyta sie are :) zamiast damn mozesz napisac za to fucking lub fuckin good :D albo "damn it.i think bla bla bla" Czy nie sądzisz, że jesteśmy sobie przeznaczeni? fajnie by bylo napisac pytanie bez przeczenia,a po zakonczeniu napisac dont you? czyli do you think that we are meant for (pisz "fo" bo "r" i tak sie nie czyta:D_ each other? czyli "do you think that we r meant fo each other,dont ya?" - ya zamiast you :) a jak chcesz czy nie myslisz ze wygladamy razem fajnie to" do u think that we r looking fucking great togetha,dont ya?"

Gość malaaneggagazg
kali chce jesc? we look good together - my wygladac dobrze razem

Gość feelperfect.
heeyy ////// nie bulwersuj się tak, miałam angielski, ale dawno temu i zresztą wiadomo jak wygląda nauka języków obcych w szkole :o teraz mam cały czas ten cholerny niemiecki i włoskiego się uczę prywatnie , ale zamierzam powrócić do angielskiego i nauczyć się porządnie tym razem :D może mi ktoś załatwi wymianę, to wtedy nauczę się tak żeby się porozumieć a nie jak w szkole - gramatyka i nic więcej :o Btw, malaaneggagazg jakich raperów słuchasz? :D Bo tez od jakiegoś czasu słucham rapu, może polecisz coś? :D

Gość malaaneggagazg
hehhe :D:D:D w jakim wieku jestes?:D sory ze pisze tak chaotycznie:D ale szybko i nie przywiazuje uwagi do stylu:P hmm fabolous, bizzy bone lil wayne chamillionaire b real,max b, young jeezy the dream, gucci man, young buck, t.i, common, dr dre el da sensei, jamie foxx, kurupt ludacris piles scarface soulja boy, wu tang clan :D nie wiem kogo jeszcze wmienic:P a polecic moge nowa plyte eminema i b real-a oraz bizzy-ego bona :D a Ty?:)

Gość //////////
dziwne jak czasem ludzie potrafia odebrac drugiego czlowieka. do malaaneggagazg gdzie ja napisalam ze Ty sie nie znasz?

Gość malaaneggagazg
w tej chwili leci u mnie "08-eminem-touchdown_feat_t.i." posuzkaj na youtube dobra nutka:P

Gość swatka pl
wiesz feel gdybys znała angielski wiedziałabys ze sens zdania naprawde moze sie zmieniac przez 1 słowo ,ludzie ci dobrze doradzali ale nie musiałas focha rzucic mecz sie sama your problem is your bussines