Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuchnia

Kuchnia-jaki koszt wykonania?

Polecane posty

Gość Kuchnia

Hej, Po raz pierwszy sie urzadzam. Posiadam malenka kuchnie. Wypada na to, ze beda dwa rzadki szafek - jeden z jednej strony, drugi z drugiej. Oba boki po okolo 3 metry. Oczywiscie nad blatami szafek stojacych jeszcze jakies szafki wiszace. Czy moglibyscie mi podpoiwedziec, ile mniej wiecej by to kosztowalo? Bez przesadnej elegancji. Cos prostego. Moza macie jakies strony www, na ktorych podpowiadaja, jak urzadzic mala kuchnie? pozdrawiam!

Ja ostatnio urządzałam maleńką kuchnie 1,70mx2,40 i za same mebelki na zamówienie zapłaciłam 2000zł na dole z jednej strony 60cm i 30 cm szafki i cała góra 2,40m a po drugiej stronie 80cm i 40 cm szafki i półki na górze

Gość Kuchnia
o, nie tak tragicznie. Jak odejme od tych wymiarow lodowke, kuchenke i zlew to powinny mi wyjsc podobne wymiary

Gość kozarium
dlatego ,że mała powinna byc doskonale przemyślane (ukryte blaty itp) obawiam się ,ze i kosztowna

Urządzanie takiej kuchni to jest koszmar :O Tym bardziej że ja cała kuchnie mam 170cm/240cm i w tym już lodówkę piecyk i zmywarkę jak chodziłam po sklepach to czegoś dostawałam takie te niektóre kuchnie piękne blaciki, barki szafki narożne :) a u mnie co 3 szafki na krzyż się zmieściły ale że mi sklep robił projekt to nawet fajnie to wygląda no i dość funkcjonalne ale nie ma to jak duża kuchnia :)

Gość Kuchnia
u mnie to wyjdzie troche wiecej jak 3 szafki na krzyz...kurcze, juz widze oczami wyobrazni kwote 5000 jak nie lepiej..