Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggt

dziwny sluz z pochwy

Polecane posty

od jakiegos czasu mam dziwny sluz z pochwy jest bialo zolty przezroczysty i jest jak galaretka nie wiem co mam zrobic jestem dziewica wstydze sie isc do ginekologa bardzo prosze o jakas rade

Gość wiktoria11
To normalny sluz zdrowej kobiety,taka przezroczysta galaretke sie ma tuz przed owulacja.A do lekarza to nie ma co sie bac isc.Dla nich to chleb powszedni.

ale on az sie ciągnie takie grudy są z niego naprawde duze

Gość wiktoria11
Tez tak mialam w wieku 17 lat pamietam i to normalne przed owulacja albo jak juz trwa.To powod do zadowolenia bo teraz w wieku 25lat juz nie zauwazam tego i taki sluz jest potrzebny by okreslic czy owulacja wystepuje czy nie,a takze plemniki maja wieksza szanse na przezycie w takim sluzie niz zadnym.

mam teraz 19 lat. mam nadzieje ze to nie jest zadna infekcja albo cos w tym stylu. a i jeszcze brzydko pachnie;/

Gość aann//
Dziewczyno to jest normalne. Ja tez mam taki sluz. Problem zaczyna sie wtedy jak sluz ma bardzo nieprzyjemny zapach , do tego pojawia sie swedzenie i pieczenie, swiadczy to o infekcji i trzeba isc do ginekologa. Ale taki sluz jak opisujesz jest całkowicie normalny

a nie moge jakos sama pozbyc sie infekcji?

jak brzydko pachnie to szoruj do gina - jak chcesz sie pozbywac czegos, co nie jest zbadane? skad wiesz JAKA to infekcja?

Gość aann//
jakiej infekcji???? Czy ciebie cos swedzi albo piecze??? Jezeli twój sluz faktycznie brzydko pachnie to idz do ginekologa, bo sama nie wiesz czy masz infekcje a juz chcesz sie jej pozbywac??? Moze uzywasz nieodpowiednich preparatów do mycia i ztąd ten zapach. Miejsc intymnych nie wolno myc mydleł bo niszczy naturalne ph i przyczynia sie do rozwoju bakterii. Powinno sie myc tylko płynami do higieny intymnej. Kup sobie jakis, najlepiej w aptece z pałeczkami kwasu mlekowego. A jezeli naprawde masz infekcje, w co watpie, to kochana musisz isc do ginekologa bo samemu nie radze eksperymentowac kosztem własego zdrowia

ale ja sie wstydze isc

to przełam wstyd, wolisz w przyszłości umrzeć na raka, bo się wstydzisz?

Gość aann//
Predzej czy pozniej i tak bedziesz musiała isc. Powinnas to zrobic jezeli cie cos niepokoi. Masz zamiar tak sie martwic, albo zgadywac co ci jest?? Nieleczona infekcja moze prowadzic do wielu powaznych powikłan, np bezpłodnosci, nadzerki a z czasem raka. Ja mysle ze taki sluz jak opisujesz jest normalny, ale skoro zapach cie niepokoi to nierozumiem na co jeszcze czekasz??? Szoruj do gina Ja byłam 1 raz u gina jak miałam 18 lat. Tez sie wstydziłam, ale poszłam i wcale nie było tak zle. Samo badanie trwa moze 2 minuty. Jak chcesz to umów sie do ginekologa kobiety.