Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudowna_wenus1111

wakacje? ale gdzie?

Polecane posty

Gość cudowna_wenus1111

Z moim partnerem zastanawiamy się gdzie wyjechać: -Chorwacja -Bułgaria -Grecja Co nam poradzicie?

Gość bklm
nie wiem . Moze Bułgaria ?

Gość hfouh
Byłam w zeszłym roku w Chorwacji, w miejscowości Poreć - było super:) I jeden dzien w Zagrzebiu. Przejeżdżałam przez Rijekę - piękne miasto.

Gość hfouh
Z tych trzech wybrałabym Grecję - tam jeszcze nigdy nie byłam, a brzmi najbardziej zachęcająco. W tym roku jadę do Bułgarii, ale tylko dlatego, że nie stać mnie na Grecję:P Jeśli Ciebie stać, to jedz do Grecji:)

tez wybralabym Grecje :) Bulgaria.. brzmi egzotycnzie, ale to takie lelum-polelum. Chorwacja tez ladna..

Gość JEDZ DO IRAKU

Gość shinee
Grecja. Byłam tam w zeszłym roku i szczerze polecam. Istny raj na Ziemi.

Gość Anq
Turcja Egejska jest piekna i o wiele tansza od Grecji (nie wiem skad pomysl ze jest drozsza) i Chorwacji. Bułgaria tania ale kiepskie zaplecze hotelowe. Ogolnie te trzy kraje oferuja dosc niski standard hoteli, wszystko to przypomin akweatery prywatne itp. w Turcji masz sliczne hoteliki i cudowna przyrode. Pod warunkiem ze mowimy o turcji Egejskiej Dalyanie, Oludeniz, Fethyie...bo Riviera juz nie jest taka cacy.

Gość cudowna_wenus1111
Grecja- nie ten klimat jak dla mnie :) Chorwacja- jest tam coś ciekawego ? ogólnie chyba nie zachęca. Bułgaria sloneczny brzeg-hotel 3 gwiazdkowy Atkinia - tam bym jechała:) w Turcji mam znajomych.. więc byłam tam raz .. i to nie problem tam jechać ale chciałabym gdzies indziej.

Moja siostra była w zeszłym roku w Chorwacji , bardzo ją chwaliła Duzo Polaków , fajne moze , tylko ze plaze są jakby żwirem wysypane , wiec trza wźiąc ze sobą klapki lub japonki , dośc tania a w dodatku b. ładny kraj :P

Gość cudowna_wenus1111
piękna plaża to dla mnie podstawa :) żwirkowi podziękuje, złe wspomnienia z J.Solińskiego

Gość we wszystkich tych krajach
mozna natknąć się na plaże kamieniste ( jest ich sporo ) Najmniej chyba w Bułgarii. Ja polecam południową Chorwacje. Grecja ok- ale żeby sie tak zachwycać ?

Gość cudowna_wenus1111
lubie chyba wybieraja Grecje bo lepiej powiedziec " byłam w grecji " :) Na 80 % Bułgaria :) trzeba zwiedzić troche świata :) .. nastepnym razem może Chorwacja..

Gość cudowna_wenus1111
lubie chyba wybieraja Grecje bo lepiej powiedziec " byłam w grecji " :) Na 80 % Bułgaria :) trzeba zwiedzić troche świata :) .. nastepnym razem może Chorwacja..

Gość dbgdfd
byłam rok temu w Bułgarii - Złote Piaski . jeśli jesteście młodzi i lubicie sie bawić to bedzie dla Was raj ;D:D ceny alkoholi niziuuutkie,mnostwo pubow,barow, clubow, plaza czysta , morze w cudwonej temperaturze i ogolnie ekstra klimat.POLECAM