Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helphelphelp

czy jest akurat jakis informatyk tutaj??? mam problem z komputerem

Polecane posty

Gość helphelphelp

j.w. jak ktos sie na tym zna, to dajcie znac, opisze problem. chodzi o to ze system padł:(

Gość ja bym dziabnąl jakiegoś
to go podnieś :) , piątek wieczór zamiast wbić się w kieckę i się umówić ze swoim menem to Ty się padniętym systemem , jeszcze bardziej przegrywasz niż ja więc Ci pomogę !

Gość helphelphelp
Jak naprawie kompa to sie moze wbije w kiecke :P naprawde mozesz mi pomoc????? kto to rozumie, po wlaczeniu pojawia sie cos takiego: STOP: 0x0000007B (0xF79F5524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)

a to komp potrzebny jest do ubierania się w kiecke ? mi się wydawało że tylko facet do tego jest potrzebny ;) http://support.microsoft.com/kb/324103/pl ja bym "naprawiał płytą" od windowsa XP , a Ty wisisz mi fotkę cycków albo chociaż sutka !

Gość helphelphelp
cycka bys chcial odrazu..... a jak nie mam plyty z oprogramowaniem? :classic_cool: to juz nic, nic? :( bo to wszystko sie stalo po instalacji piperzonego service pack, a o tym na tej str co mi dales nie pisza, nie mam wirów, ani nic :O

Gość helphelphelp
jak cos wymylisz to dostaniesz 2 cycki :)

masz na bank coś z softem albo wirucha albo co najmniej wadliwy program, jak nie masz płytki ? :classic_cool: , na laptopach XP jest na ukrytej partycji.

jedyne co możesz zrobić tak na szybko bez płytki i ukrytej partycji to energicznie cisnąć F8 przy rozruchu komputera i dać "ostatnia dobra konfiguracja"

Gość helphelphelp
ehh, nie dziala niestety "ostatnia dobra konfiguracja" :( ale dzieki. chyba trzeba bedzie dac ten zlom do serwisu. moze sie teraz sprobuje w kiecke wbić. facet w delegacji, na dodatek to wlasnie JEGO laptopa popsulam. ide sie napić:)

jak masz laptopa to ciśniesz kombinację klawiszy ! np F12 albo F11 lub inny klawisz zależy co to za laptop :)

Gość helphelphelp
DELL. Ale jak cisne F8 to mam opcje "ostatnia dobra konfiguracja", wybieram i nie dziala. uruchamianie awaryjne tez nie dziala. "uruchom normalnie" tez nie dziala. Jak cisne F12, to mam opcje BIOSA, ale tam nie idzie dla mnie nic zrobić.....

jeśli jest to dell to przeważnie były płytki zwłaszcza w tych z USA , podaj model to coś wymyślimy , oczywiście liczę na zdjęcie cycków ! :classic_cool:

bo wszystkie graty są przeważnie w Torbie tj płytki z systemem i sterownikami a torbę masz na pewno pod ręką jak tego nie ma to pozostaje ukryta partycja , no i jeszcze sprawa danych pozostaje bo jak tam są jakieś cenne dane .... to może lepiej niech zajmie się tym Twój chłop :D

Gość helphelphelp
Dell INSPIRON 1300, system mam Win Xp Home Edt Tylko ze ja nie mam zadnych plytek do niego. On jest z pracy, nie kupowalam go, wiec nie mam nic, zadnych cd.....

Gość helphelphelp
na szczescie "cenne dane" mam na cd, bo ten komp sie wczesniej juz zwieszal i wariowal, i wszystko zostalo skopiowane "na wszelki wypadek" no i wlasnie myslamsobie dzisiaj ze podkrece system tym service packiem a tu jeb.

Gość zobacz jak cycki działają na
ctrl + F11 lub samo F11 uwaga nie gwarantuję że nie zainstaluje systemu od nowa bez możliwości naprawy bo to "diabelstwo" jest więc jeśli jest tam coś niesamowicie cennego to rdzę to odłożyć na później (a w serwisach FIRMOWYCH częstą praktyką jest permanente skasowanie danych i reinstalacja systemu na świeżo co może być co koliwek denerwujące dla właściciela )

Gość helphelphelp
to, co najwazniejsze jest na cd zgrane (dokumenty itd)... zrobilam ctrl+f11 no i cos sie dzieje...czekam..... :P

a dasz mi zdjęcie tych cycków ? :classic_cool:

Mają być z karteczką : "w podziękowaniu za naprawę komputera"

Gość helphelphelp
jak to zadziala, narazie sie dziwne rzeczy dzieja :classic_cool:

Gość helphelphelp
komputer zaczął lewitować

zadziała zadziała bo to partycja restore z automatycznym istalatorem windowsa a tu nie chodzi o cycki bo tego to w internecie pełno chodzi o zasadę ;) , ja uwielbiam placki ziemniaczane np ale nie ma opcji być mnie na nie zaprosiła więc już niech będzie zdjęcie cycków z karteczką ;) wydrukuje sobie i postawie na biurku :)

no i gdzie te moje cycki ?

Gość helphelphelp
DZIAŁA!!!!!!! Nie no naprawde, dzieki wielkie. Naprawiło się wszystko. Co prawda, to co było zapisane na kompie szlag trafił, i wszytsko wróciło do stanu początkowego, ale mam cd z tamtymi danymi, więc jest ok. Naprawde DZIEKI!! :) zostaw mi maila to dostaniesz zdjecie z karteczką :classic_cool:, bo tak na poczekaniu, to nie mam :)

t.top@tlen.pl

Gość helphelphelp
zaczernij nicka, bo tak mysle ze z 20 osob by tu chetnie miala podało :P