Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta___42

tęsknię za byłym narzeczonym córki

Polecane posty

Gość Edyta___42

Ale bez podtekstów erotycznych, bo nie o to chodzi. Ja mam 42 lata, ona 22. Jej narzeczony mieszkał u nas przez rok, wczesniej byli ze sobą 2 lata. To jest wspaniały chlopak, rozmowny, zabawny, pomocny. Nie ukrywam że przyzwyczaiłam się do niego, wręcz traktowałam jak syna, którego nie mam. Gdy gruchnęła nowina że się rozstają i on się wyprowadził, płakalam wieczorem w samotności. Własciwie to ona doprowadzila do tego rozstania, ale teraz to nie ma znaczenia. Mąż też to przeżył, bo traktował go tak samo jak ja. Córka chyba w ogole rozstania nie przeżywa, jest radosna, uśmiechnięta, wciąż gdzieś wychodzi. My z mężem przeżywamy to bardziej. Spotkalam się z nim potem jeszcze 2 razy, ale gdy córka się dowiedziala - obrazila się i powiedziala że sobie tego nie życzy (co w sumie rozumiem). Nie będę się przecież spotykala z nim po kryjomu, bo jeszcze ktoś posądzi nas o romans, ale jest mi tak strasznie smutno że przez decyzje innych osob odebrano mi kontakt z kimś kogo właściwie pokochalam. Czy jakaś matka przezywala to samo?

Gość tez sie bardzo przyzwyczajam
do wszystkich chlopakow corki. Ale sa w tym pozytywy - to znaczy ,ze corka ma dobry gust, no i na ogol rozstania nie sa dramatyczne, pozostaja przyjaciólmi. Ale jednego chlopaka szczegolnie odcierpiałam, nie rozumiem, co miala przeciw niemu - ale cóz,przeciez my, mamy, do konca nie wiemy, co tam dokladnie było w zwiazku. Trzeba sie pogodzic i oczywiscie zyc w przyjaznych stosunkach z bylymi córki.

Gość ptasie mleczko.
moja! :) moja matka przezywala to samo. ale ze wzgledu na bariere jezykowa ogranicza sie do wysylania prezentow na gwiazke swojemu bylemu(?) zieciowi.

Gość takie baby teraz

Gość ja najlepiej lubilabym
ziecia, z ktorym by sie dobrze gadało, zeby miał poczucie humoru. Mnie starczy - ale córce pewnie nie.

Gość ertert
moja mama bardzo tęsknila za moim exem, nawet płakala czasami. Ja też, ale tylko w samotności. To on mnie zostawił, więc nie mialam specjalnie nic do gadania. Po naszym rozstaniu mama prawie codziennie wspominala go, mówiła o nim. Też sądzę że kochala go jak syna. Zauwazylam że w drugą stronę to nie dziala. Tzn. nie znam kobiety która tęsknilaby za ex swojego syna. Moja niedoszla ex teściowa była wredna i myslę że nawet cieszyla się że mnie nie ma.