Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbuntowany białasek

Czy bycie rasistą jest czymś złym?

Polecane posty

Gość Zbuntowany białasek

Nie biję murzynów, nie latam za nimi z pochodniami, ani nie nawołuje do utworzenia dla nich obozów koncentracyjnych. Chcę tylko, żeby białe było białe, a czarne- czarne! Bóg wszechmogący dał białym Europę, czarnym afrykę, żółtym Azję (może nie licząc arabusów- zemsta wszechmocnego za sekciarza Mohameda). Zaś resztę kontynentów-Amerykę i Australię, dał ludzkości do podziału, gdzie rasy mogą się krzyżować do woli! Boski plan jest prosty i wspaniały! Nie łamcie kobietki jego odwiecznych praw, puszczając się przy byle okazji z pierwszym, lepszym murzynem :classic_cool: 🖐️

a według mnie bez roznicy jest to czy ktos jest bialy czy czarny, niech se mieszka gdzie chce, w koncu to taki sam czlowiek jak my

Gość a ta pół polka to kto
?

Gość
Patricia Kazadi

Gość Zbuntowany białasek
Ola Szwed... bleee :-o

Ogólnie do nie ma kolor skóry dla mnie znaczenia... dopóki czarny mężczyzna się do mnie nie dostawia. Białych natrętów jestem w stanie znieść (i łatwo spławić) ale czarny, śliniący się na mój widok, nachalny, myślący, że może przelecieć każdą białą bo każda na niego poleci... Brrr

Gość nudzę się tylko
geny trza mieszać

Gość Jeśli geny trzeba mieszać...
...to idź pokopulowac z koniem 🖐️

Gość Egon kk
Bycie rasista ma swoje zalety. Chroni rase. Choć raz na jakiś czas trzeba wymieszać geny.

Bog nikomu niczego nie dawal. Rozne odmiany wygladu ludzi wyksztalcily sie w zaleznosci od panujacego na danym terenie klimatu, ale choc wygladamy inaczej wszyscy jestesmy przedstawicielem dokladnie tego samego gatunku Homo Sapiens. I wszyscy mamy wolna wole, aby wiazac sie z kim chcemy i zyc jak chcemy.

Gość lista obecności
Oczywiście że to złe To antysemityzm

Złym , głupim i ograniczonym .Tyle na ten temat .

Egon kk-----------a dlaczego to ma " chronić " białą rasę ? Bo jest taka nadzwyczajna ? Przeceniasz się ;)

Ewa była Murzynką. Adam też był Murzynem. Jakieś 100 tys. lat temu Homo Spapiens opuściło Afrykę i rozpełzło się po całym świecie wszczynając burdy i rasowe niesnanski.

Jak sądzicie: Bóg jest czarny, biały, żółty, czy kolorowy ? :)

Gość kajko i kokosz
Tak, rasizm jest zly, bo zaklada, ze wszyscy przedstawiciele tej samej "rasy" sa tacy sami i ze niektore rasy sa gorsze/lepsze od innych. To rodzi przeswiadczenie, ze ludzie innej rasy sa gorsi/inni niz my, zwykle nadaje sie im negatywne cechy, a to znowu jest pierwszym krokiem do przyzwolenia nie traktowania tych osob jak pelnoprawnych ludzi oraz do przesladowania ich. Rasizm zawsze zaczyna sie w glowie, a do jak wielkich tragedii potrafi doprowadzic, historia chyba juz wystarczajaco nam pokazala (i pokazuje - konflikty na tle etnicznym niestety nie ustaja). Bycie biernym rasista jest rowniez zle, gdyby Niemcy nie uwierzyli, ze Zydzi sa podludzmi nie daliby milczacego przyzwolenia na ich przesladowania, odebranie im praw obywatelskich, a w koncu ich holocaust. Rasizm musi byc karany poniewaz jest niesprawiedliwoscia i krzywdzeniem innych oraz burzy porzadek spoleczny.

KLon -------dla mnie nie ma to znaczenia :)

Gość kajko i kokosz
* pierwszym krokiem do przyzzwolenia na nie traktowanie...