Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powiedzieć mu o tym

Moja ex mnie zdradzała, a teraz ma nowego faceta. Ostrzec go?

Polecane posty

Gość Powiedzieć mu o tym

Moja ex mnie zdradzała (swojego pierwszego faceta, z którym była wcześniej też zdradziła). Teraz ją widzę z nowym facetem, którego kiedyś trochę znałem. Aż mam ochotę mu powiedzieć z jaką szmatą się spotyka, bo wygląda na bardzo zakochanego. Dla mnie ona jest dziwką i na szczęście nie zasługuje. Ja przez nią cierpiałem, to z jakiej racji ona ma sobie życie ułożyć z w porządku facetem? Ona na nikogo nie zasługuje

Gość zdesperowana24
daj sobie spokoj nie wtracaj sie

Gość Powiedzieć mu o tym
Sprawiedliwość musi być i ona nie powinna być szczęśliwa, tylko stać pod latarnią. Zrobię wszystko by na zawsze mnie zapamiętała i pluła sobie w brodę, że wyrządziła mi takie zło, jednocześnie wiedząc, że już na wszystko za późno. Życzę tej kurwie żeby zdechła gnijąc w rynsztoku

ja podobnie zycze bylej mojego juz (dzieki niej) bylego. zdradzila go dla pana M, pozniej M z kilkoma innymi, az w koncu znowu ze swoim pierwszym bylym a moim obecnym (juz bylym). oby zdechla w meczarniach, suka jedna. dodam ze z ktoryms z nich ma dzieciaka:P

Gość zdesperowana24
nie robi sie takich rzeczy. nie mysl tylko o sobie przeciez ja kiedys kochales nie rob tego. a moze tak mialo byc i ona miala byc z nim a nie z toba.

Gość fghghgfhgfgh
Powiedz mu o tym. W przypadku kobiet, to na bank jedna drugiej by o takim czymś powiedziała. Powiedz mu, dyskretnie, ale powiedz.

Gość paulaaaaaaaaaaa
spokojnie.. gdy mu to powiesz, on- zakochany w niej- nie uwierzy Tobie tylko bedzie trzymal jej strone to normalne.. bylam w takiej samej sytuacji co Ty.. ale odwrotnie, bo chodzilo o mojego chlopaka, ktory robil swinstwa... chcialam ostrzec dziewczyne, ale pomyslalam sobie, ze mi nie uwierzy i ja wyjde na taka, co to jej sie nie udalo, to knuje intrygi, zeby sklocic zakochanych... a za jakis czas na naszej klasie jego dziewczyna i tak do mnie napisala... i pytala sie co robil.... sprawiedliwosc i tak dosiegnie ja...nie martw sie... ale badz cierpliwy a nie w goracej wodzie kapany bo mozesz zniszczyc to

Gość fghghgfhgfgh
Zdesperowana - jak sama nazwa wskazuje. Ty masz wydaje mi się inny problem, prawda ? Niby zabujana w facecie jesteś a ten facet ma kobietę.

Gość a myślisz że uwierzy
czy na początku waszego związku jakby ktoś powiedział ci, jaka ona jest uwierzyłbyś?

Gość Powiedzieć mu o tym
Zdradziła mnie więcej niż raz, a sam nie byłem pierwszym, którego zdradziła. Dlaczego ona ma być szczęśliwa? Życzę szmacie jak najgorzej, ona powinna zostać prostytutką zmuszaną do prostytucji przez mafię

Gość fghghgfhgfgh
Powiedz gościowi o tym. Uwierzyć, to może nie uwierzy, ale będzie za to wyczulony na to. A jak póżniej spotkasz się z nim, to ci powie: stary, miałeś rację.

Gość aaadella
Spójrz na to z dobrej strony,bo masz ją z głowy.

Gość Powiedzieć mu o tym
Ale zemsta jest taka słodka

Gość do autora.........
Dostosowując się do toni i poziomu twoich wypowiedzi, napisać mogę jedynie, że najwyraźniej twój poprzednik, jak i ty sam, byliście tak beznadziejni, że nic tylko was zdradzać. Poziom przedszkola :-O

Gość ollinka135
widziały gały co brały nie wtrącaj się w jej zycie, a nóż widelec tego faceta pokocha? trudno w to uwierzyć, ale czasem ludzie sie zmieniają....

Gość Powiedzieć mu o tym
Bardzo ją kochałem i dbałem o nią

Gość fghghgfhgfgh
W jej życie się nie wtrącaj, ale powiedzieć gościowi możesz :) baby by tak zrobiły.

Gość ollinka135
powiem tak... Mój eks mnie zdradził (dlatego jest moim eks :P ) Było to z 4 lata temu... Po jakims czasie znalazł sobie dziewczynę, notabene moja znajomą, biłam się z myślami, czy jej powiedziec, jak mnię zabawił moim kosztem, czy też nie powiedzieć. W końcu postanowiłam sie nie wtrącać. Minęły ponad dwa lata, a oni sa razem, bardzo szczęśliwi, świata poza sobą nie widzą. Także prosze nie uogólniać, że wszystkie baby by powiedziały... :O

Gość pobożne życzenia
Nie mów. Facet Ci nie uwierzy bo jest zakochany. Co najwyżej da Ci po pysku. Sam niech się przekona na własnej skórze. Może lubi dziwki? Pozbądź się tych myśli o zemście bo Cię zniszczą.