Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im so happy

13 kilo w miesiąć! znowu mam talię!D

Polecane posty

Gość im so happy

Witam!! chciałam sie pochwalić ze schudłam 13 kilo w miesią i znowu mam talię!!!! hurrrrrrrrrra!!! zaraz wyruszam na zakupy:D:D musze sobe kupić jakiś super ciuch na moją nową pupcię:D

Gość super...
z Bogiem :o

Gość ok teraz recepta
:D jakkkk? nic nie jadlas?;)

kobiety razem kilogramami taraca rozum.... zeby schudnac zdrowo bez efektu jojo powinno sie gubic pol kiograma na tydzien......zycze powodzenia jak ci aptetyt znowu wroci

Gość im so happy
przeszłam na dietę Pani beaty będzińskiej! nie całe 1000 kcal dziennie! ale w ogole nie czuje sie głodu!! wczesniej stosowałam chyba milion diet i albo bylam głodna albo w ogole zniesmaczona, hehehe aaa no i callanetics!!! naprawde daje super efekty!!! trzymama za was kciuki! mi zostało jeszcze 10 kilo!!!

Gość im so happy
jej! ja chciałam pochwalic sie i pokazac ze dla chcacego nic trudnego! nie chcialam ze ktoras z Was sie zle poczuła! teorie o 1 czy trzech kilogramach na tydzien zna kazda "grubaska"! mama nadzieje ze waga mi nie wroci! bo mama zamiar dalej stosowac ta diete! i cwiczyc

Gość nieszczesliwa grubaska heh
napisz il emasz lt ile wazylas i ile wzrostu i na czym polega ta dieta jadlospis buzka

Hej czyli na diecie 1000kcal 13 kg w miesiac??nie masz rozstepow albo obwieslej skory?

Dziwne, nie słyszałam o takich efektach! ani na głodówkach ani na wczasach odchudzających nawet na 800 kcal się to nie udaje...

No własnie ja na diecie 500kcal cwixzenia przez miesiac schudlam tylko 8 kg moze zdardzisz nam swoj sekret?chyba cwiczylas bardzo duzo??i naprawde 1000kcal??

Gość hghn djd
uppppppppppppppp

Gość dzdadxadzd
napewno masz wisle cycki i fartuch na brzuchu bo tyle schudnac to chore

Gość bdbdbd
A ty z tymi elaboratami to zmień albo załóż swój topik. POETYCKI!!! Bo tutaj chyba inny temat !!!

Gość salamandra plamista
serdecznie gratuluje:)rzeczywiscie szczescie mialas ze tyle schudlas bo normalnie tyle sie nie chudnie na 1000kcal. dziewczyny ktore mowia ze masz obwisle cycki sa zazdrosne bo co im to przeszkadza ze tyle schudlas?po prostu im sie nie udalo i tyle. jeszcze raz gratuluje tylko nie zniszcz tego co do tej pory osiagnelas, zycze dalszych sukcesów:)

Gość salamandra plamista
hmm ta dieta to nie tysiac a 500 kcal nawet niecale...

Gość a pffff
ale zazdrośnice!!!!!!!!!!!!!!!! a pfffffffffffff normalnie smiac mi sie chce z was!! ja tez schudłam ponad 10 kilo w miesiac i nie mam ani obwisłych cyckow ani brzucha! wezcie sie same do roboty a nie zawistne komentarze piszecie! jak ie mozecie nad soba zapanowac to sobie kupcie tabletki! GRUBASY

Gość a pffff
aaa zeby nie bylo dodam ze rok juz ta wage trzymam!! nie mam jojo!

Gość zofia 17899
ja tez jestem na tej diecie i udało mi sie schudnac w miesiac 7,5kg,tak trzymac

Gość chuda a nie gruba
ale... tylko pytaccie jak schudnac! a potem i tak nic nie robicie bo poprostu wam sie nie chce! sa leki hamujace laknienie! kupcie sobie to i wy schudniecie!!! ale masakra!brak slow a nie tylko 500kcal za malo 1000 za malo na diecie kopenhaskiej zaden grubas nie wytrzyma! ostra dieta i cwiczenia GRUBASY

Gość whitmorka
Utrzymaj to przynajmniej pol roku, to pogadamy:D

Gość im so happy
widze ze tamat wrocil! no wiec nie mam ani obwislych cyckow ani obwislej skory na brzuchu! po pierwsze to mam 24 lata wiec jestem za mloda na cokolwiek obwislego a po drugie KREMY! slyszalyscie o czyms takim?

Gość im so happy
schudnij tyle co ja to moze bede chciala z Toba gadac!