Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załammanna

nie potrafię przewartościować swojego życia

Polecane posty

Gość załammanna

jestem uzalezniona od mojej pracy , nie wierze w siebie, boje sie oceny innych - nie daj Bóg negatywnej to mnie wykańcza: wieczny stres, napięcie, życie niemal na krawedzi załamania wiem to wszystko doskonale i... nie potrafię z tym skończyć, wiem ze chyba jestem uzalezniona od adrenaliny, siada mój organizm, wiecznie spiete mięsnie, bóle głowy itd... nie umiem skończyc z tym napięciem! może ktoś to przechodził i jakos soboe poradził, proszę o rady

Gość załammanna
uppppp

Gość fghghgfhgfgh
Tak ogólnie, to ci powiem, że z tej paplaniny nic nie zrozumiałem.

Gość zdesperowana24
mialam podobnie w pracy zarabialam 2 tysiace mimo to zrezygnowalam

Gość załammanna
paplanina byla o tym, ze nie potrafię zerwaqc ze stresem, który mi szkodzi, daję w pracy z siebie wszystko a pomimo to myśle , ze za mało paplanina była o tym, ze moje ciało jest spiete przez stres i z tego powodu choruję...

Gość fghghgfhgfgh
To wytłumacz mi, dlaczego piszesz,że jesteś chyba uzależniona od adrenaliny ? Przecież to zaprzecza całej reszcie.

mysle, ze problemem jest niska samoocena samej siebie... pracujesz jak wol i dalej uwazasz, ze za malo...za duzo od siebie wymagasz? dlaczego? potem masz dosyc, zle sie czujesz... i kolo sie zamyka... idz do psychologa... to bardzo duzo daje, to jest specjalista i nie ma sie czego wstydzic

Gość załammanna
bo praca mi daje własnie adrenalinę - nie wytwarza sie przeciez tylko w czasie skoku na bungee ale nawet gdy biegiesz na autobus - oczywiscie w mniejszej dawce

Gość barmanka z baru
To posłuchajcie mojej historii: Mój szef od lat mnie molestuje, mimo wszytsko mu nie uległam i mam satysfakcję :-) Mąż o tym wie i mówi żeby pracować a nim się nie przejmować. Kobieta, która mnie zastępuje, nienawidzi tego robić, bo ją chyba też szef molestuje. Więc wszelkie urlopy to horror, bo potem ona się na mnie mśćI. I to jest dopiero adreanlina co :-)