Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka z ananaskiem

dziewczyny czy to moze byc ciaza??

Polecane posty

od dwoch tygodni raz na jakis czas czuje strraszne mdłosci,czesto mam zgage cały czas musze jesc cos z octem,jestem rozdrazniona i bardzo bola mnie piersi a szczegolnie brodawki,czesto boli mnie podbrzusze i kłuja mnie jajniki.robilam sobie test 2 tyg temu wyszedł negatywny,ale jutro biegne do apteki i kupuje nowy:) czy ktos miał takie objawy ciazy??

Gość 50 polskich złotych
ooonajs - powiem ci,ze nie wiem bo sie codzinnie praktycznie kocham z moim partnerem,mija 30 dni od ostatniego okresu

Gość 50 polskich złotych
5opl zł a babeczka to jedna osoba:)

halooo dziewczyny no pomozcie:)

Gość co tyyyyyy
jak nie masz biegunki to napewno nie ciąża

powiem,ze ostatnio mam problemy z wyproznianiem

haaloo

Gość anna871
Kochana, ja robiłam 2 testy ciążowe z "apteki:-wyszły negatywnie, ale dopiero test BHcg wskazał prawidłowy wynik-CIĄŻA:) A jeżeli chodzi o dolegliwości to miałam podobne, piersi tak bolały że nawet podczas kąpieli nie byłam w stanie dotknąć ich gąbkom:( Jajniki bolały jak na okres ale z dodatkiem właśnie takiego kłucia i nacisku... Czasem bywało tak że się w nocy budziłam i płakałam z bólu... Wieć kochana nie baw się w testy ciążowe tylko idź do najbliższego laboratorium i zrób test z krwi BHcg-u mnie kosztuje ono 20 zł ale daje wynik 100%, wiesz jeżeli chodzi o te testy ciążowe które ja roiłam to nie tak że robiłam je za wcześnie, bo byłam już w 5 tc, więc nie jest powiedziane że te zwykłe są dobre.... Pozdrawiam!!!