Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anhela

Egzamin a środki uspokajające..

Polecane posty

Gość Anhela

Mam 16 lat i w najblizszym czasie czeka mnie bardzo wazny egzamin. Czy macie moze jakies sposoby na pokonanie stresu? Czesto przez stres w ogole nie moge sie skupic, ani logicznie myslec. Co myslicie o lekach uspokajających i ktore polecacie? Pozdrawiam goraco;)

Gość fgfgf
nigdy sie nie stresuje , bo to toksyczne . Nie chodze do szkoly . SZkoda nerwow.

Gość a ja nieeeeee
powiem tak, kiedyś strasznie się każdą klasówką stresowałam i miałam rozstrój żołądka :D najlepiej jest zapanować nad swoim stresem, wszystko jest do pokonania, ja żadnych leków nie brałam na uspokojenie. bedzie co ma być i nie należy się stresować za bardzo ;)

Po tych lekach w Twoim wieku to Cie zamuli totalnie , będziesz łaźić jak naćpana Moja kolezanka bierze meliski - takie tabletki do ssania na uspokojenie i pomaga :classic_cool:

Gość oj tylko uwazaj z tym
jakies ziolka moga Ci pomoc, bo z lekami to musialabys ostroznie sie obchodzic, zebys tak przypadkiem w dniu egzaminu nie stala sie przez nie zamulona i otepiala:o

Gość oj tylko uwazaj z tym
moze lepiej pomysl co Ci sprawia najwiecej przyjemnnosci? moze potanczyc przed tym egz. powinnas.. ;) ii hmm wydajemi sie ze najlepsza recepta na stres jest poprostu wiedza, jak wszystko wchloniesz i bedziesz pewna tego - to napewno nie bedziesz sie tak bardzo stresowac :classic_cool:

Ja kiedyś na studiach brałam persen bo miałam sytuację taką, że żyłam w permanentnym stresie i nie mogłam się na nauce skupić...persen nie zamula i pozwala jaśniej myśleć i się skupić - tak było w moim przypadku przynajmniej.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci