Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhgfh

Kurwa, znajde kawalerke w Warszawie do 900zł?

Polecane posty

Gość fhgfh

Szukam i szukam i nic. Oczywiscie sa oferty "Super kawalerka za 800zł" ale potem okazuje sie ze to agencja a wiec jedna wielka ściema. Podpowie ktos gdzie szukac?

Gość chyba z drzewa spadłeś

Gość fakt nieciekawa sprawa
kiedyś można było za 700zł... Teraz lepiej czasami większe, mój znajomy wynajął teraz za 1500zł trzypokojowe :) oczywiście to była okazja, zresztą ja też taką miałem. Spróbuj wynająć pokój, sam wynajmuje i sobie chwalę 500zł, blisko metra. :) Na różnych stronach są ogłoszenia, czasami trafisz coś taniego, ewentualnie na uczelniach poszukaj np na SGH. Tylko nie próbuj przez gazety, to tylko agencje oszuści, strata czasu.

Gość NIERUCHOMOSCI WAWA
W ZYCIU NIEZNAJDZIESZ ZA TA CENE..PRACUJE W NIERUCHOMOSCIACH.

Gość fhgfh
Pokój odpada. To nie jest tak, że nie mam gdzie mieszkac bo moge mieszkac tak jak do tej pory-z rodzina. Wiec pokój to takie z deszczu pod rynne, a przynajmniej nic mnie teraz nie kosztuje. Maxymalnie moge zapłacfic za wynajem 1100zł (a wiec jakies 900 dla włascisciela plus liczniki). Niestety z tego co wynika z ogłoszeń potzrebowałabym około 1500 których zwyczajnie nie mam.

Gość Mr Scary
niestety teraz to taka kupa jest :O jakby to jakiś cud był mieszkanie składające się pokoju i kuchni :(

Gość nawet we wroclawiu najtansze
kawalerki to powyzej 1000zl za sam wynajem ;) I to nie w centrum, slabszy standard :O

Gość fhgfh
Przeraża mnie to co sie dzieje :/

Gość Mr Scary
tzn ceny mogą być ale gdzie te zarobki ? :O

Gość jazdaaaa
te zarobki w przysłowiowej du*ie:D...wybierzmy jeszcze lepszych polityków niż dotąd to w ogóle wszystko się zmieni-->na gorsze...paranoja w tym kraju...mieszkania swoją drogą, ale reszta też do kitu, oczywiście dla ludzi średniozamożnych lub tych młodych, którym rodzice wszystkiego nie sponsorują, bo zwyczajnie nie mają, ot! takie czasy kure*skie:D...