Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biuralistka40

Zelixa - ktoś zna? dla tych co czytają ze zozumieniem

Polecane posty

viola270 spokojnie,nic żadnemu nie odbierasz zajmując się drugim,dzielisz czas tak jak tego potrzebują,raz poświęcasz więcej jednemu,raz drugiemu. Mam trzy panienki więc wiem jak to jest,gdy urodziła sie najmłodsza też myślałam że starsze będą pokrzywdzone bo siłą rzeczy przy maleństwie jest więcej pracy i więcej czasu się mu poświęca i troche czasu zajęło mi wyrobienie sobie stałego rytmu dnia. Teraz gdy średnia jest na Zielonej Szkole w okienko gdzie zazwyczaj był czas przeznaczony dla niej wstawiłam więcej czasu dla siebie-o tym także nie zapominaj. Poza tym dzieci dorastaja niewiadomo kiedy i moje starsze już nie potrzebują mnie tyle ile wcześniej,mają koleżanki,zainteresowania,szybko to minęło...... Ale na pomoc w nauce,rozmowę zawsze muszę mieć chwile dla każdej z osobna a na przytulanki i wygłupy to nawet gdy już w łóżkach leżą nas\"zbiera\". Też mam czasami wrażenie że weszłam w rój pszczółek,szczególnie gdy są chore,przed ważnym wydarzeniem jednej z córek itp ,ale każda zamieszanie sie kiedyś kończy. Napewno nie jesteś okropną mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każda z nas mamuś więcej niż jednego szkraba miała pewnie kiedyś takie rozterki i chwile zwątpienia. Ja nie jestem jedynaczką i wiem że moja mama także miała takie myśli a ja nie pamietam bym to kiedyś odczuła że siostrze a nie mnie poświęcała więcej czasu,czasami sytuacja tego wymaga i takie jest życie. Pozdrawiam cieplutko🌼🌼🌼 trzymaj się👄👄👄

viola270 Ja leków na paracetamolu już nie używam ani dla siebie i męża ani dla dzieci,moim zdaniem Nurofen,Ibuprom czy Ibum działają szybciej i dłużej ale to kwestia organizmu,generalnie np.moja lekarka-pediatra także zaleca te leki a w wyjątkowo trudnych przypadkach Pyralginę w czopkach(na receptę)-mam na wszelki wypadek w domu ale na szczęście narazie nie musiałam używać.

BELKA1970🌼 Spadek wagi imponujacy. Są różne sposoby na zaparcia,niestety od Twojego organizmu zależy który na Ciebie zadziała. Ja na czczo wypijałam ciepłą wodę z wyciśniętym sokiem z cytryny. Teraz zajadam Activię i też jest ok. Pozdrawiam🌼

Gość Gopanka
Długo mnie nie było.......na forum....ale to przez brak kompa. Pozdrawiam was wszystkich . Chciałam tylko podzielić sięz wami moimi rezultatami. Dzisiaj mija 1 miesiać i 3 tygodnie kiedy jestem na zelixie. Myślałam na początku ze nie dam rady...ze jestem za mało cierpliwa.......a tu prosze.Przez pierwszy miesiac schudłam 8 kg, waga leciała w bardzo szybkim tempie az trudno mi było uwierzyc.....kiedy widziałam jak spodnie robią sie luzne.....teraz przez ostatnich 3 tygodnie schudłam tylko 2 kg. Więc razem przez te 7 tygodni udało mi sie pozbyc...mam nadzieje ze juz na zawsze.....10 kg. Jestem z siebie dumna.....bo uważam ze wynik jest całkeim dobry.Co o tym myślicie?????

Długo mnie nie było.......na forum....ale to przez brak kompa. Pozdrawiam was wszystkich . Chciałam tylko podzielić sięz wami moimi rezultatami. Dzisiaj mija 1 miesiać i 3 tygodnie kiedy jestem na zelixie. Myślałam na początku ze nie dam rady...ze jestem za mało cierpliwa.......a tu prosze.Przez pierwszy miesiac schudłam 8 kg, waga leciała w bardzo szybkim tempie az trudno mi było uwierzyc.....kiedy widziałam jak spodnie robią sie luzne.....teraz przez ostatnich 3 tygodnie schudłam tylko 2 kg. Więc razem przez te 7 tygodni udało mi sie pozbyc...mam nadzieje ze juz na zawsze.....10 kg. Jestem z siebie dumna.....bo uważam ze wynik jest całkeim dobry.Co o tym myślicie?????

Gość NIKITA30
Goplanka moje gratulacje świetny wynik

Goplanka🌼 Ech pozwól że tak cichusieńko westchnę z zazdrością.........;-);-);-) Rewelacyjny wynik,podziwiam i gratuluję🌼

padam dziewczyny na twarz.taki meczacy tydzien.od5na nogach pracy moc. nie dalam rady wszystkiego doczytac ale zostawiam Wam👄 na dobra noc Agixa:-)

Gość goralka jak sie patrzy
witam po moim długim milczeniu, ale czytałam was regularnie, niestety nawał pracy( głównie malowanie kuchni, pokoju babci no i sprzatanie po tym wielkim bałaganie) nie pozwolił mi na oddanie głosu na forum ;) po tak przydługim wstępię chciałabym sie pochwalić moimi osiagnięciami. a więc ( a bo od więc zdania sie nie zaczyna :P ) zaczełam brać zelixe jakieś dwa tygodnie temu. i jestem dopiero po 10 tabletce ( swędzenie nóg wiec podstawiłam na kilka dni) i udało mi sie zejśc z 122,2 na 117,5. od kilku dni waga uparcie stoi ale pocieszam sie faktem, że może to i lepiej, żeby nie było za szybko. zreszta teraz i tak bede robić przerwę, bo kolejne 10 dni mam inne tabletki (problemy z miesiaczkami ). skutków ubocznych zelixy u siebie na szczęscie nie zauwazyłam :) nawet ciśnienie mi nie skoczyło , a tego bałam sie najbardziej. no i własciwie, zadnej specjalnej diety nie stosowałam. jadłam sniadanie (8 rano), obiat ok 17 i tyle, jak już wieczorem bylam bardzo głodna jadłam plaster sera żoltego albo kawałek chlebka. no a teraz uciekam w wyrko bo jurto do pracy a potem jeszcze wykończenia po malowaniu. kupiłam rózne szblony i ozdabiam w domku co sie tylko da:) został jeszcze komin :D pozdrawiam cieplutko na wieczór

Renatka - DZIĘKUJĘ (buziaki - skąd wy bierzecie te usteczka i kwiatuszki?)

Chciałam spróbować inne emotki ale na naszym forum nie wchodzą:-( Ciśnienie wariuje,już to czuję po sobie,biorę IBUM i spadam do łóżeczka nim na dobre rozboli mnie głowa. Moja Jula wymyśliła dziś nowe określenie,nie chciałam jej czegoś dać więc się obraziła i mówi "mama fujfujka". Siadła na kanapie,ja poszłam sobie do kuchni poczekać aż jej foszki miną i słyszę szept-"kocham cię" ale ja nic ,myślałam że nie do mnie bo ukochanego misia w rękach trzymała (misiowi też tak czasem mówi) ,przydreptała mniej nafuczona i z pretensjami-"mówię że cię kocham,nie słyszysz że to do ciebie" ech te dzieciaczki............ Dobranoc mamusie,te obecne i przyszłe........👄👄👄 a także ciocie,babcie,siostrzyczki........👄👄

Jeszcze troche o facetach,może coś juz tu było wcześniej ale skopiowałam w takim stanie w jakim nadesłał mojemu M kolega-więc faceci też maja poczucie humoru na własny temat-nie spodziewałam się............................... 1.. Penis jest jak pies: - plącze się miedzy nogami - lubi jak się go głaszcze - cieszy się razem z panem 2.. Dlaczego mężczyźni pragną ożenić się z dziewicami? -Aby uniknąć krytyki. 3.. Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swej inteligencji? - Wdowiec. 4.. Po czym można poznać, ze facet jest podniecony? - Oddycha. 5.. Jak wyglądałby świat bez mężczyzn? - Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet 6.. Co wspólnego maja chmury i mężczyźni? - Jak znikają za horyzontem - nastaje piękny dzien. 7.. Jak nazywa się mężczyzna, któremu amputowano 90% mózgu? - Eunuch. 8.. W czym jedzenie jest lepsze od seksu? - Godzinami nie trzeba czekać na kilka sekund przyjemności. 9.. Po co na końcu członka znajduje się dziurka? - Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu. 10.. Kiedy mężczyzna jest wart 5 zl? - Gdy w "Makro" pcha wózek na zakupy. 11.. Dlaczego faceci mówią o swoich członkach "mój przyjaciel"? - Bo pragną Wierzyc, ze ten kto kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem 12.. Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach? - Bo to nie ładnie wyśmiewać się ze stworzeń "inteligentnych inaczej". 13.. W jaki sposób mężczyźni przygotowują sobie kąpiel z bąbelkami? -Jedzą wcześniej dużo fasolki... 14.. Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a E.T.? -E.T. dzwonił do domu... 15.. Co dla mężczyzny oznacza posiłek z 7 dań? -hot-dog i szesciopak... 16.. Co dla mężczyzny oznacza pomoc przy sprzątaniu? -podniesienie nogi, żebyś mogła poodkurzać... 17.. Jak należy rozumieć zachowanie mężczyzny, który każe Ci przestać odkurzać i trochę odpocząć? -prawdopodobnie przez odkurzacz nie słyszy telewizora... 18.. Czym różni się mężczyzna od kota? -koty zawsze trafiają do kuwetki 19.. Po czym poznać, ze mężczyzna jest dobrze wychowany? -wychodzi z basenu gdy musi się załatwić.... 20.. Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja męskość: -dwa centymetry więcej i byłbym królem... Na to jego żona zwraca mu uwagę: -dwa centymetry mniej i byłbyś królowa... 21.. Dlaczego mężczyźni tak lubią kawały o blondynkach? -bo mogą je zrozumieć... 22.. Czym różni się mężczyzna od komputera? -w komputerze wystarczy wydać JEDNO polecenie.... 23.. Dlaczego psychoanaliza mężczyzn zabiera mniej czasu niż psychoanaliza kobiet? -kiedy trzeba się cofnąć do dzieciństwa oni już tam są... 24.. Co ma wspólnego mężczyzna w łóżku i jedzenie z mikrofalówki? -30 sekund i gotowe... 25.. Ilu mężczyzn potrzeba do wkręcenia żarówki? -dowiemy się jak tylko któryś wstanie z kanapy... 26.. Jaka jest różnica pomiędzy barem a łechtaczką? -większość mężczyzn nie ma problemu ze znalezieniem baru... 27.. Dlaczego mężczyźni nigdy nie pokazują prawdziwych uczuć? -nie można pokazać czegoś, czego się nie ma... 28.. Kobieta: -czy kochasz mnie tylko dlatego, ze mój ojciec zostawił mi fortunę? Mężczyzna: -ależ skąd, skarbie, kochałbym Cię tak samo, bez względu na to, kto zostawiłby Ci fortunę... 29.. Jak sprawić, żeby mężczyzna był szczęśliwy w sypialni? -przenieść tam telewizor... 30.. Po czym poznać, ze mężczyzna ma orgazm? -przewraca się i zaczyna chrapać... 31.. Jaka jest różnica miedzy mężczyzna a lekarzem? -lekarz jest uprzejmy gdy prosi, byś się rozebrała, -lekarz słucha, gdy narzekasz, -lekarz myje ręce zanim Cię dotknie. 32.. Dlaczego puszki z piwem tak łatwo się otwiera? -przyjrzyj się, KTO je otwiera... 33.. Co to oznacza, gdy jesteś w domu a mężczyzna okazuje Ci nagle zainteresowanie i sympatie? -pomyliłaś domy.... 34.. Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzna a wielbłądem? -wielbłąd może pracować 8 dni bez picia, podczas gdy mężczyzna może pić 8 dni nie pracując...

DLACZEGO FACECI SĄ TACY FAJNI ?? :))) , bo : 1. Ich pupa nigdy nie jest czynnikiem decydującym podczas rozmowy o pracę. 2. Ich orgazmy są zawsze prawdziwe. Zawsze! 3. Ich nazwisko zostaje. 4. Garaż jest ich cały 5. Ich plany weselne troszczą się same o siebie. 6. Mechanicy samochodowi zawsze mówią im prawdę. 7. Gówno ich obchodzi, że ktoś nie zauważa ich nowej fryzury. 8. Ta sama robota a większa płaca. 9. Zmarszczki dodają charakteru. 10. Nie muszą opuszczać pokoju aby poprawić sobie krocze. 11. Suknia ślubna 2000 PLN; Wynajem smokingu 100 PLN. 12. Ludzie nigdy nie gapią się na ich klatkę piersiową podczas rozmowy. 13. Nowe buty nie tną, nie robią pęcherzy, nie deformują stóp. 14. Jeden nastrój, zawsze! 15. Rozmowy telefoniczne w 30 sekund. 16. Pięciodniowe wakacje wymagają tylko jednej walizki. 17. Sami otwierają słoiki. 18. Dostają fory za każdy przejaw troskliwości. 19. Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak. 20. Jeśli mają 34 lata i są samotni, nikt tego nie zauważa. 21. Trzy pary butów w zupełności wystarczą. 22. Nie używają podpasek. 23. Jeśli inny facet przyjdzie na przyjęcie w takim samym ubraniu, mogą zostać najlepszymi przyjaciółmi na wiele lat. 24. Nie muszą znać nazw więcej niż pięciu kolorów. 25. Nie muszą się zastanawiać, w którą stronę kręcić nakrętką czy też śrubą. 26. Posiadają dar niezauważania zagnieceń na ubraniach. 27. Ta sama fryzura potrafi przetrwać latami, a nawet dekadami. 28. Ich brzuch zazwyczaj ukrywa duże biodra. 29. Jeden portfel, jedna para butów, jeden kolor przez wszystkie pory roku. 30. Manicure robią przy pomocy scyzoryka. 31. Zakupy Świąteczne dla 25 członków rodziny robią 24 Grudnia, w kilka minut. 32. Cały Świat jest dla facetów ubikacja...

Witam wieczorkiem :) Wpadłam tylko na chwilkę :) Nadrobiłam coście naskrobały :) biuralistka 😘 hihihi ja mam jakieś omamy \"oczne\" zamiast przeczytać \"wcinam na okrągło niedozwolone rzeczy\", to przeczytałam \" rysuję (...)\" już miałam Ci napisać, że głodnemu chleb na myśli. A tu chyba odwrotnie :P Dane tabelkowe wysłałam na maila, żebyś nie musiała szukać na topiku :P viola mam nadzieję, że jutro z maluszkami będzie już lepiej :) Nie martw się, mamcią na pewno jesteś dobrą. Widać to po tym jak się o maluchy martwisz i jak o nich piszesz :) 😘 renatka 😘 jak tak dalej będziesz ganiała na te koniki, to zaczniesz nam z kopyta rwać :P hihihi kasiek 😍😘 😘😘 dla moich ulubionych kobietek :) Mykam jeszcze poczytać wypociny mojego znajomego. Nie ma jak sprawdzanie czyichś prac :/ Milutkich snów i do jutra

hello Bardzo sie ciesze jak czytam o waszych sukcesach ❤️❤️❤️,to zajebiście buduje:)i pomaga🌻🌻🌻.Razem damy radę 🌻z Zelixą czy bezzzzz i tak Nam się uda :):):)

Ech ci faceci............ reszta dowcipów nadesłanych przez kolegę M nie nadaje się do publikacji na tym forum.............. dobranoc

aaa jednej matce ... chyba trzeba spuścić manto....meridia ....wrrr jakie masz BMI...?masz sczęscie ,że cie bardzo lubię ❤️❤️❤️pozdrawiam gorąco 🌻

Jestem --- Jak Papieros ~ Trudno mnie rzucić... Jestem --- Jak Wódka ~ Zostawiam efekty uboczne... Jestem --- Jak Szampan ~ Uderzam do głowy... Jestem --- Jak Heroina ~ Tylko dla odważnych... Jestem --- Jak Marihuana ~ Uśmiejesz Się Ze Mną Do Łez.! Jestem --- Jak Morfina ~ Popadasz w euforie... Jestem --- Jak Kwiat ~ Tak łatwo mnie zranić... Jestem --- Jak Motyl ~ Tak trudno mnie złapać... Jestem --- Jak nadzieja ~ Tak łatwo mnie stracić... Jestem --- Jak Wiatr ~ Tak trudno mnie zatrzymać... Jestem --- Jak Kropla Deszczu ~ Żyje chwilą... Jestem --- Jak Dźwięk ~ Rozbrzmiewam śmiechem... Jestem --- Jak Noc ~ Zapowiadam dzień... Jestem --- Jak Gwiazda ~ Spełniam życzenia... Jestem --- Jak Rzeka ~ Nie oglądam sie za siebie... Jestem --- Jak Ogień ~ Niszczę złudzenia... Jestem --- Jak Małe niemowlę~ Bezbronna.... Jestem --- Jak SPRITE - a TY jesteś pragnienie ;] Jestem --- Jak 6 w ToTka - jedna jedyna na całe życie;] Jestem --- Jak Ferrari z salonu - nigdy nie zawodzi;] Jestem --- Jak magnes - przyciągam i odpycham;] Jestem --- Jak Media Markt - NIE DLA IDIOTÓW !!! Jestem --- Sobą :)

Przepis na szczęście... "...weź szczyptę uśmiechu okruch czułości dwa deka mgły znad jeziora półksiężyc nad łąką dalekie światło latarni ulicznych mgnienie dotyku szept urwany w pół słowa pół uncji miłości garść pocałunków bukiet nadziei przyspieszony oddech zamyślone spojrzenie gładkość skóry dwa znane słowa zamieszaj stosuj jak najczęściej kochaj i bądź kochanym będziesz szczęśliwy ..." dobranoc ♥

🌼 jeszcze musiałam zajrzeć do was!👄 --->rzenka1973 ja też mam prawie tyle do poznania co ty! ja nazywa się twoja miejscowość? --->renatka3355 mały już dużo lepiej :dziękuję❤️ --->viola270 rozumiem twoje rozżalenie z powodu choroby maleństwa ,ale to normalne odczucie jak dziecko choruje! wtedy każda mamuśka myśli że ona jest ta najgorsza! nie myśl tak jesteś O.K co mam zrobić? mały boi się robić kupę:(:(:( już tak ładnie robił na nocnik ,ale po świętach miał zatwardzenie musiałam użyć czopiku glicerynowego potem przyszło rozwolnienie i go bolał brzuszek.a teraz jak może normalnie już robić to wstrzymuje bo się boi:macie jakiś pomysł bo przecież czopików nie będę mu wkładała co dziennie! i tak płaczne nie miłosiernie jak mu je wkładam. lecę do wyrka -zajrzę jak zwykle jutro pa

"Słowo życzliwe nic nie kosztuje, a przecież właśnie dla tych opuszczonych może być najpiękniejszym podarkiem.... "

"Żaden dzień nie jest podobny do drugiego, każde jutro kryje w sobie cud, magiczną chwilę, która burzy stare światy i tworzy nowe gwiazdy." Więc do jutra........

eh renatko3355-Ty to taki skarbik:)nasz:)zawsze Nam cos miłego,albo smiesznego znajdziesz....i najważniejsze ,że sie z nami tym dzielisz:)❤️

Dobranoc.... babeczki...idę lulu... życzę miłego dnia:)

Gość BELKA1970
Witam.Dzieki za rady,ale te akurat na mnie nie dzialaja.Moze pojde do lekarza.Zobacze.Od wczoraj godziny 14 mam straszne zawroty glowy.Nawet auta na parking strzezony nie postawilam,bo balam sie jechac.Normalnie rzuca mnie po scianach.Mialyscie tak?

witam --->belka 1970 idź jak najszybciej do lekarza ,takie jest moje zdanie! ja czegoś takiego nie doświadczyłam ,tylko zawroty głowy ale nie tak silne!! :( jestem już po kawce ,u nas w Wielkopolsce pogoda paskudna pada deszcz ale ,i on musi być żeby coś urosło na naszych ogródkach(zielsko rośnie jak najęte), wszystkim laseczką życzę miłego dnia👄 ja wybieram się dzisiaj do sąsiadeczki(mieszka 2 km.od mojego domu no ale zawsze to sąsiadka) wpadnę zajrzeć później 🌼 pozdrawiam was wszystkie ! pa :)