Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _nowa_

Czy łóżeczko turystyczne sprawdza się na co dzień?

Polecane posty

Gość _nowa_

Oglądam łóżeczka i zastanawiam się jakie wybrać (mam jeszcze duuużo czasu...). Najbardziej odpowiadają mi... turystyczne, bo mają kółka, wiele funkcji, w tym przewijak... Ale nie wiem na ile są trwałe. Czy można kupić takie do domu i używać przez np 2 lata? Macie może takie łóżeczka dla swoich pociech?

Gość hej czarna
kiedys rusalka tu byla i twierdzila ze jej nigdy nie zabanowali a przeciez kiedys byla zablokowana co slychac u hani i achy????????????

Gość zakretka
Sprawdza sie i to bardzo, nawet nie kupilismy normalnego drewnianego. Tylko jak juz bylo wspomniane trzeba bylo kupic inny materacyk. :)

warto, trzymam w turystycznym malenstwo jak musze isc do kuchni cos zrobic a ona sie w nim bawi

poza tym przydaje sie na wyjazdy:) wg mnie nie jest w niczym gorsze od zwyklego lozeczka(ja mam takie i takie)

Gość _nowa_
O, dzięki dziewczyny! Ja wypatrzyłam takie łózeczko (ale widzę że rozwiązania są bardzo podobne). http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=572945646 No i wiele jego cech mi się podoba, tylko nie wiedziałam na ile jest stabilne oraz jak by znosiło codzienne używanie. Skoro więc macie wypróbowane, to będę się przymierzać do takiego.

u mnie takie lozeczko sprawdzilo sie lepiej niz normalne mialam i turystyczne i drewniane na poczatku maly spal w takim koszyczku na stojaczku obok lozka pozniej przenieslismy go do lozeczka drewnianego ale jak maly nauczyl sie wstawac wybralam jednal luzeczko turystyczne bo mayly podnosil sie op czym puszczal raczki i lecial na te drewniane szczebelki :O tak wiec w turystycznym byl o wiele bezpieczniejszy :) spal w nic do 1,5 roczku swietnie sie sprawdzilo :) napewno jak bede miala 2-ga dzidzie zakupie odrazu turystyczne :) sa napewno praktyczniejsze:) przynajmniej dla nas bylo :)

Gość ja również sobie chwalę
Tak jak Koleżanki powyżej - polecam :). Tylko dokup materacyk koniecznie. Dodam tylko, że przewijak się średnio sprawdza......