Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yy7777

o ile faceci mogą zaakceptować duże tyłki, małe biusty i krótkie nogi to...

Polecane posty

Gość yy7777

Rózne są gusty i wcale nie trzeba długo szukać by znaleźć faceta któremu spodobają się szerokie biodra czy mały biust, niski czy wysoki wzrost itd. Ale żadnemu nie spodoba się nigdy duży brzuch. To jest wykluczone aby kobieta która ma na brzuchu tłuszcz (ja mówię o oponkach a nie o tych waszych urojonych problemach że jestescie tłuste) mogła się jakiemukolwiek facetowi podobać nago. Chyba że jakiemuś choremu fetyszyście. Brzuch jest podstawą sylwetki. Jeśli jest tłusty i wyłupiasty - deformuje całą figurę.

Gość i co/
w zwiazku z tym?

hmmm mój sąsiad ma tłustą kobietę jest jego żoną i im się układa, wyglądaja na szczęśliwych - więc Twa teoria upada:P:P:P:P bo wystarczy znależć jeden argument przeczący;) - trochę logiki autorze tematu

Gość uuuuuuupppppppppp

Gość
Vampire => jak rucha na boku a w domu ma wysprzątanie i ugotowane, to czemu nie miałby być szczęśliwy?

nie wiem czy rucha na boko bo tez puszysty misio jest:P:P:p tak jakoś sie dopasowali:P

Vampirzysko,gdzie byłeś jak Cię nie było....już myślałam,że nałowiłeś rybek i wyszedleś po angielsku,bez pożegnania;)

heh byłem hmmm w irlandi:P na spacerach, zjazdach szkolnych i an kawie u sasiadki:P:P:P tak sobie latam;)

Bierz przykład z niedźwiedzia....jak Ci się znudzi z nami to załóż pożegnalnego topa,aby wszyscy Twoi fani mieli możliwość Cię pożegnać....;)

Gość po co mi nick
a mi się spodobał niski facet :)

Gość nie szanowana zona
yyyy TY AUTOR TEGO SMUTNEGO TOPIKU---juz nawet wiem jaka zone dostaniesz, taka jaka nie chcesz czyli z duzym brzuchem,I SPORYM SADELKIEM NA NIM ;-P ;-P

Gość wampir to brat
;)

spokos ale wolę zniknąc bez pożegnań "fanów" w najbliższej przyszłości nie mam zamiaru opuszczac kafe;) chociaz kto wie jakbym się zakochał, to może....

on nie był takim nudziarzem (choć za dobrze go nie znam) ale w wielu sparwach miałem podobne podejście do jego podejscia;P