Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Tydzień ciąży a wielkość płodu.. za duże maleństwo?

Polecane posty

Witam Was. W czwartek byłam na wizycie u mojego gina. Powiedział, ze mam termin wg usg na 13-14.09. malenstwo mialo 8.5 cm. Mineły 4 dni.. dzisiaj tez byłam na usg bo koniecznie chcialam zdjecie dla narzeczonego. No i podczas usg okazało się, że przez 4 dni moj maluszek urósł 4 cm!! no i data porodu wg usg przesunęła się aż na 31 sierpnia.. Zapomniałam dodać, ze jestem w 15 t.c. Czy taki jest prawidłowy przyrost wagi w tym tygodniu ciąży?? Jak było z Wami?? Z góry dzieki za odpowiedź.

istnieje takie pojęcie jak błąd użytkownika, czyli nieprecyzyjny pomiar dokonany przez lekarzaktóryś z nich zmierzył za małą odległość - drugi a dużą - ot i wyszła taka a nie inna różnica ;)

popieram przedmowczynie......1mm na sprzecie daje 1cm na opisie wiec nie ma co do glowy brac,bardzo duzo jest pomylek:) zycze powodzenia i szczesliwego rozwiazania🌼

przykro mi ale ja nie pamietam a tu gdzie mieszkam ksiazeczka prowadzenia ciazy zabierana jest zaraz po porozie:(

Gość ehh1
u mnie dziecko na początku bardzo szybko rośło a potem już mniej synek był większy od danego tc o dwa tygodnie urodził sie z wagą 3560 w 40 tc . Napewno ejst wsyztsko dobrze lekarz czasem moze sie pomylić a te kilka cm nie ma aż takiego znaczenia