Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31tydz

dwunaczyniowa pępowina,niedorozwój ciała modzelowatego..

Polecane posty

Gość 31tydz

niska waga...wczoraj miałam badania prenatalne,zaczynam 31 tydz i lekarz wykryl te nieprawidlowosci dopiero teraz!!czy byl ktos w podobnej sytuacji??moja corcia wazy tylko 1072g,wskazuje to na 27/28 tydz,do tego płyn w przestrzeni modzelowatej przekracza norme,pepowina bedzie utrudniac wzrost i do tego hipotrofia...mozecie polceic jakas dobra klinike na slasku??

mojej kolezanki synek mial dwunaczyniowa pepowine i lekarze powiedzieli ze ma wade serca i po urodzeniu bedzie konieczna operacja. jak synek sie urodzil okazalo sie ze ta wada wcale nie jest taka powazna operacji nie bylo dzis chlopiec ma 3 latka i jest normalnym zdrowym dzieckiem. jezdza tylko raz na 6 miesiecy do akademii medycznej na kontrole serduszka

Gość 31tydz
bylam dzis jeszcze raz na kontroli,za 3,4 tyg beda wywolywac porod,wazne zeby pluca dojrzaly i nie ma co czekac,a co sie pozniej okaze to wielka niewiadoma

Jej, współczuję. Nie pozostaje nic jak trzymać kciuki i życzyć, aby nie było tak źle, jak to brzmi. Uszy do góry, teraz medycyna robi cuda i warto być dobrej myśli.