Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wezwijcie lekarza

Dziewczyny coś dla Was, co otym sądzicie?

Polecane posty

Gość wezwijcie lekarza
skopiujcie cały link w wklejcie; bardzo ciekawe.

Gość wezwijcie lekarza
Kobieta w czwartym miesiącu ciąży twierdzi, że na zdjęciu USG jej dziecko jest otoczone przez ramiona swojego zmarłego dziadka - donosi "The Scottish Sun". 28-letnia Marion McAleese była w szoku, gdy zobaczyła na zdjęciu swego nienarodzonego jeszcze synka w objęciach ramion. Uznała, że należą one do jej ojca, który zmarł miesiąc temu po ciężkiej chorobie. - Mój ojciec mówił, że znajdzie sposób, by po śmierci dać mi znać, że czuje się dobrze - mówi Marion. - Na początku byłam wystraszona, ale potem poczułam radość, że jego duch ukazał się na zdjęciu. Tak, jakby mówił: "Oto Twoje dziecko, nie musisz się martwić" - dodaje kobieta. REKLAMA McAleese, która ma już dwoje dzieci, opisuje zdjęcie: - Widać palce na twarzy dziecka, jakby dłoń podtrzymywała jego główkę. Jest też ramię, które znajduje się pod ciałem maleństwa. - Wygląda jak zdjęcie kogoś siedzącego, trzymającego dziecko na kolanach. Teraz wierzę w duchy - podkreśla kobieta.

Gość mi tez
link nie działa

Gość wezwijcie lekarza
html - trzeba usunąc spację przed ml

Gość laskiiiii
nie mowcie, ze wierzycie w takie brednie buahahaha jakas infantylna amerykanka ma zwidy a wy rzadkiem, lollll

Jak sie dobrze przyjrzysz to widać....ale u mnie na usg było widać siusiaka...a mam córkę:)

Gość laskiiiii
jackpot i wlasnie o tym pisze - kazfy widzi co chce widziec :D

Gość laskiiiii
swoja droga - beznadziejny fotomontaz z tym dzieckiem, juz ja jako laik zrobilabym to dokladniej.. i to cos to studio fotograficzne.. swietna antyreklama ;)

Gość ciekawskadziewucha
laskiiiii to może się pochwal jakimś swoim fotomontażem...