Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bernadka.j

CIĘCIE CESARSKIE ile kosztuje załatwienie tego zabiegu ?

Polecane posty

Gość raczej...........
tej powaznej operacji, chcialas zapytac? To nie zabieg, niestety, masz mylne pojecie :O

chciałam to jak najdelikatniej nazwać a nie prosiłam o komentarza co ten zabieg oznacza tylko ile kosztuje !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość bylo minelo
4 tys zl placilam w zeszlym roku w pazdzierniku

Gość raczej..........
nie wkurwiaj sie tak tylko przyznaj do bledu i tyle :P Jeszcze raz - to nie zabieg a operacja! I gowno mnie obchodzi czy ci sie moj komentarz podoba czy nie, bledy trzeba eliminowac i koniec.

Gość bylo minelo
tyle musialam zaplacic poniewaz lekarz ktory mnie operowal nie pracowal juz w tym szpitalu wiec musial zaplacic 3 tys za wynajecie sali operacyjnej i 1000zl musialam zaplacic jemu.

Gość o kuuurwa
nastepna co w ciaze zaszla i boi sie urodzic normalnie...idzze glupia cipo won!!

Gość bylo minelo
Ja juz wolalam nie ryzykowac trzeci raz ....Za pierwszym razem rodzilam naturalnie 9 godzin za drugim tez naturalnie 14 godzin dziwisz sie ze mialam dosc porodow naturalnych?

Gość pffffffffff
cc na życzenie powinno być zabronione. Rozumiem przypadki, że dziecko za duże, albo problemy zdrowotne, ale tak???? Panikary!!

co to znaczy normalnie? Jesteśmy w 21 wieku kobieta powinna mieć wybór czy chce żeby jej podczas porodu rozcięto cipkę czy brzuch. To i to do bani, ale jeszcze innego sposobu na potomka nie wymyslili :-) Ja miałam już jedną cesarkę ale dlatego że dzieciaczkowi zaczęlo tetno spadac podczas masowania szyjki macicy, co bylo dla mnie największym bólem jaki kiedykolwiek przezylam. Teraz czekam na drugiego dzidziusia i tez bym chciała cesarkę ale nie wiem ile to kosztuje

Gość Magdalenkaaaaaa
W swissmed w Gdańsku 5 000 zł

Znajomi w Poznaniu płacili 2500zł, ale lekarz pracuje w danym szpitalu - całość była dla lekarza.

Gość isidr
ja rodziłam w sumie 53 godz ( od pierwszych regularnych skurczów)... sn..ofc... lekarze bardzo namawiali mnie na sn...twierdzili, ze tak lepiej, dobrze ze mialam znieczulenie, wiec źle nie było, gorzej jak pusciło :P...

Gość ja miałam cesarke
nie zdajesz sobie sprawy jak to boli po operacji i jestem 3 mce po i boje sie czy to sie kiedys nie odezwie jakies komplikacje miałam bo za duze dziecko teraz boje sie jakies tabsy anty dwuskladnikowe brac bo boje sie zakrzepu, pokarmu juz nie mam :(

Gość eteryczna blondi
co? boimy sie cipule rozwlec? hahahahahaha

Gość ja miałam cesarke
nie bój się! dasz radę napewno

ja już miałam 1 cesarke i wiem co to znaczą bóle porodowe bo mnie 1,5 dnia wytrzymali w szpitalu żebym naturalnie urodziła aż w końcu doszli do wniosku że nie dam rady urodzić naturalnie i mi cesarke zrobili i było to dla mnie jak zbawienie bo już pod koniec tak byłam wykończona że już sama nie wiem co mówiłam, więc niech mi nikt nie pisze że nie wiem co to znaczy. jak ma się coś takiego powtórzyć to wolę zapłacić i mieć to z głowy.

Gość ja miałam cesarke
chyba ze tak, to zapłac i z głowy!!!!!!!!!!!!

tylko właśnie nie wiem ile pytałam się lekarza a on mi powiedział że to wszystko odemnie zależy więc chciałam się dowiedzieć czy był ktoś w podobnej sytuacji i ile zapłacił

Gość to ja to ja to ja
a skad wiesz, ze nie dasz rady urodzic naturalnie? oczywiscie to twoja decyzja, ale wiedz, ze po porodzie sn po 2 godzinach mozna chodzic, kapac sie i wszystko samodzielnie zrobic przy dziecku, cc to nie zabieg, ale operacja - przeciecie macicy, rozumiem, ze jesli sa wskazania, to cc jest potrzebna, ale w zyciu nie dalabym kasy za to, pierwsze dziecko rodzilam 14 godzin - 4100g, drugie 19 godzin - 4250g i porod posladkowy..teraz jestem w 3 ciazy i bede rodzic naturalnie.. pytasz o ceny? kolezanka w lutym placila 4 tysie..i przez 10 dni ledwie sie na bok mogla przewrocic. pozdrawiam

Gość to ja to ja to ja
zreszta kazdy porod jest inny, moze tym razem bedzie ok?

Gość paląca
ja zapłacilam 7 tysięcy ale to za prywatną klinike również.