Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynik negatywny

wynik negatywny testu i brak okresu

Polecane posty

Gość wynik negatywny

test wyszedł negatywnie, okres spóźnia się już prawie tydzień... co może byćprzyczyną braku okresu... dodam iż mam cykle w miare regularne od 28 do 33 dc.... proszę o Wasze zdanie...

Gość sama nie wiem....
a lekarza nie ma w Twojej miejscowosci?

Gość wynik negatywny
właśnie ostatnio zlikwidowali u na sprzychodnie... :( stresu mało wiec to nie to... czy test wykonany w prawie tydzien po terminie może się mylić...?? dodam, ze od 5 dni czuje poboloewanie w brzuchu... podobne do tego jak na okres...

Gość wynik negatywny
czy miał ktoś tak że aż tyle po terminie tets sie mylił...?

sluchaj ja tez tak mam zrobilam test okreu nadale nie mam wyszedl ujemny poszlam do lekarza pobral mi krew na bete aby zobaczyc czy ciaza ale wyszlo negatywne w przyszlym tyg musze znowu isc bo moga zajsc jakies zmiany np hormonalne a tego lekcewazyc nie mozna radze ci isc do lekarza jedz do innego miasta nie zwlekja z tym choc testy moga sie pomylic ale po tyg powinno wskazac czy sie jest czy nie proponuje gnac do lekarza

Gość wynik negatywny
w piatekj wyjezdzam na tydzien także najszybciej po powrocie mogę udac sie do leakrza... mam jednak nadzieje ze w ciagu tego czasu dostane okres... to mnie zmartwilas z emoze to byc cos powazniejszego...

Gość wynik negatywny
a ile Ci sie okres spoznia i czy masz regularne cykl;e...?

Gość
zrob jeszcze raz test. mi dewa dni po @ tez wyszedl wynik niegatywny a teraz jestem w 2 miesiacu :)

Gość wynik negatywny
dzięi betix, a mialas regularne cykle... w ktorym dniu po spodziewaqnym terminie test pokazał II kreski...? w ogole jakoś dziwnie zw mna.... niby brzuch pobolewa jakby mial byc okres, test negatywny a okresu brak...:/

zrob sobie badanie na prolaktyne bo zaburzenia tego hormonu powoduja m in brak miesiaczki

Gość moze podswiadomie sie
denerwujesz a moze sie odchudzałas ?

Gość wynik negatywny
tak długo nie zdarzylo mi sie nie miec okresu... teraz troszke nerwy sa ole dzisiejszy test mnie udspokoił.... jestem dorosła, mam męża wiec dziecko nie było by kłopotem :)

Gość wynik negatywny
kochalismy sie bez zapezb. i do konca ok tydzien przed okresem tzn przed planowanym okresem bo wtedy przypadaja juz dni niepłodne, ale skoro teraz sie wszytko przesunęło o tydz. to te dni mogły byc płodne... ale przeciez to wykazał by test!

Gość wynik negatywny
kochalismy sie do konca i bez zabezp. ok tydzien przed okresem tym ktory mialam dostac, ale nie dostalam wiec to wszytko sie przesunelo i wtedy mogly byc płodne... ale gdyby co to przeciez test by wykazał.,,

do autorki topiku posluchaj mysmy sie tez kochali do konca bez zabezpieczenia wiec gdyby byl dzidzius bardzo bysmy sie cieszyli zawsze mialam regularne cykle co do minuty a sekundy wiec jak teraz sie spoznil myslalam ze jestem :)) bylismy happy z testem pospieszylam sie bo zrobilam przed okresem poniewaz nie mialam bolacych piersi jak zwykle przed okrsem miewalam wiec poszlam do lekarza a on stwierdzil ze wszytsko jest wporzadku zrobil usg dopochwowe i powiedzial ze albo @ albo dzidzia wiec pobral mi krew ,ale ciaza wykluczona wiec sie teraz martwie bo co okresu nie mam w ciazy nie jestem a nawet gdybym byla to bylaby jezscze wczesna powiedzial mi ze jak nie dostane mam przyjsc bo to normalne nie jest przy regularnych okresach wiec teraz trzeba zadbac o siebie porobic badania bo kiedys chce miec fasolke i to nawet szybko wiec radze ci tez idz do lekarza i prosze was nie lekcewazcie niczego