Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

San Siro

Nie pojme jak kobiety moga byc... nierozsądne

Polecane posty

Gość do San Siro
ojoj, to ty masz tylko mamusię, a tatusia nie masz... no bo to przecież babony robią i rodzą sobie dzieci. I taki oto babiszon koślawy zrobił ciebie. A teraz biegnij do banku, weź całą kasę, jaką masz i oddaj panu, który - według normalnych ludzi jest twoim ojcem- a który łożył na twoje utrzymanie, bo on przecież chciał tylko zdrowo przeruchać wszerz i wzdłuż tę sukę , co zrobiła sobie ciebie. Chętnie giry rozstawiała???

Gość napiszę krótko
Twoja Matka też była wysoce nieodpowiedzialna że dała się zapłodnić.....z Twoich wypowiedzi wnioskuję że ani ona ani jej partner nie byli inteligentni i niestety przez to Ty także ucierpiałeś dziedzicząc ich geny.... kobiety zabezpieczajcie się bo TO też może Was spotkać....możecie urodzić tępe dziecko

Gość do kretyna który to napisał
weź idź sobie utnij... zrób światu dobrze... po co komu kloty takiego beznadziejnego błazna... wyrazy współczucia dla szanownej mamusi że wychowała takie zero, sama pewnie nie lepsza

Gość wandeczka z tarnowa
Ja sie z autorem o tyle zgodzę, ze to siebardziej na kobiecie skrupia wszystko. W jej brzuchu będzie dziecko, ona musi zdecydować, czy urodzić, czy usunąć, jak usunie, to ona musi życ z wyrzutami sumienia ewentualnymi. Ona bedzie chodziła ociężała, z jej cycków dziecko bedzie chciało ciagnać mleko. Tego wszystkiego mężczyzna, nawet jakby chciał, nie moze zrobic. Facet moze nawet wcale nie wiedziec, że ma dziecko. Matka bedzie wiedzieć na pewno :P I dlatego w kobiet interesie jest mysleć o antykoncepcji i nie zdawac sie na faceta. Bo chuj wie, co on za gumy kupi, chuj wie, czy w porę wyciagnie (nie zebym uwazała stosunek przerywany za metodę, ale była tu taka laska, co sieprzespała z NOWOPOZNANYM gosciem, on powiedział, że wyciagnie w pore i nie wygiagnął i była wielka panika, zę jest w ciąży), chuj wie, czy to, że mówi, ze jest bezpłodny, to prawda. Powtarzam - nie chodzi o to, że to kobiety OBOWIAZEK, zadbac o zabezpieczenie, tylko ze dla własnego dobra kobieta powinna o tym pomysleć i zdac sie na siebie, a nie na faceta.

Gość buahahahahahah
niezłe, według prawa opieka nad dzieckiem należy do obojga - mężczyzny i kobiety. I tak będziesz musiał zapłacić za dzieciaka!!! :D nie wiem, kto tu jest mniej rozsądny :D

Gość jeszcze czego nie bede sie
truć tabletkami.... facet ma mieć gumę i już, mi to różnicy nie robi... a że mniejsza skuteczność? Mam ginekologa w rodzinie, więc w razie czego problem można szybko rozwiązać :P

Gość z takim tępolem
to żadna nie chce sypiać. Dlatego ma dużo czasu na kafee ""D

>> I tak będziesz musiał zapłacić za dzieciaka!!! Stać mnie, mówiłem, ze kasa to nie problem. Widze, że ty w swojej tępocie i ograniczeniu tylko $$$$ masz we łbie i nie umiesz czytać ze zrozumieniem :o

>> facet ma mieć gumę i już, mi to różnicy nie robi Spoko, to dymaj się bez gumy skoro ci to różnicy nie robi. Zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie :classic_cool: Ginekolog w rodzinie? Tez fajnie, że cała famila dowie się, że ma w swoich szeregach łatwą i puszczalską :o PS Zatrważa mnie wasza głupota i ograniczenie :o Tylko dwie osoby w tym temacie załapały o co chodzi, reszta dno 🖐️

Gość aborcja jest tansza niz 21 lat
alimentów, wiec akurat kobieta jest w lepszej sytuacji bo do niej nalezy wybor, czy chce czy nie chce bachora :)

a prosze bardzo, co ona zrobi z bękartem to jej problem :) Aborcja też nie pozostaje bez wpływu na zdrowie fizyczne, albo co lepsze - psychiczne :classic_cool: