Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzepanaaaaa

mam w pracy taka znajoma jest bardzo poukladana

Polecane posty

Gość roztrzepanaaaaa

jej ruchy sa takie wywazone, zawsze staranny makijaz, porzadek w torebce,ladnie i gustownie ubrana, zawsze wszystko elegancko pod kolor, wszystko robi z taka gracja. ale dodam ze nie sili sie na to tylko taka juz ma nature. a ja czesto mam takie niezgrabne ruchy, wieczny balagan i chaos w torebce w ktorej nigdy nie moge nic znalesc, nie ubieram sie tak fajnie bo nie mam kasy. musialabym wydac sopro pieniedzy zeby zrobic remanent w swojej szafie a an razie mnie na to nie stac. kurcze tak sie jakos zle przy niej czuje. i tak sie zastanawiam czy taka dziewczyna jak ja moze sie spodobac jakiemus facetowi

Gość pewnie że może
też mam taką koleżankę, ale zauważyłam że ten jej "porządny" styl bycia po bliższym poznaniu odpycha facetów mnie csamą czasem wkurza i irytuje...

Gość roztrzepanaaaaa
ale w przypadku tej mojej znajomej to jest takie naturalne ze wcale nie opdycha ani nie razi. zreszta ona ma juz od dosc dawna chlopaka. ja przy niej czuje sie jak taka szara mysz i slon w skladzie porcelany

Gość pewnie że może
to może zacznij ją naśladować jak jak Ci sie taki styl podoba:) Tylko nie przesadzaj bądź sobą:) a co do ciuchów to założę sie że coś tam w szfie fajnego masz, zrób sbie przegląd szafy popróbuj połączyć je jakoś, zadbaj o makijaż itd. też możesz taka być... a co do porządku w torebce- czy to takie ważne? heheh przeciez jesteś prawdziwa kobietą:D

Gość roztrzepanaaaaa
tylko chodzi o to ze nawet jak probuje nasladowac to mi nie wychodzi albo jest jeszczegorzej niz bym sie zachowywala naturalnie. z ciuchami u mnie kiepsko bo nie pracuje od pewnego czasu i nie stac mnie zeby sobie kupic cos nowego a wiosna idzie :-( z makijazem nie mam problemow choc np nie moge pomalowac rzes bo mam straszne uczulenie potem nawet jak uzywam tuszu dla alergikow

Gość klamczuchaaaa
napisalas ze w pracy masz taka znajoma:> a pozniej ze pracy nie masz?

Gość roztrzepanaaaaa
ojejku zle sie wyrazilam z ta praca. poznalam ja na stazu razem pracujemy tylko do konca marca. a pracy nie mam

Gość hhęęęęęęę
co ty piszesz za pierdoły. raz piszesz, że 'masz w pracy koleżankę', później, że 'nie pracujesz'??? masz chyba wyimaginowana koleżankę.

Gość roztrzepanaaaaa
za stazowe oplacam szkole, telefon, net i nic mi nie zostaje