Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdezorganizowana

No i bądź tu człowieczku mądry HELP!!!

Polecane posty

Sprawa wygląda tak, dwa tyg temu musiałam zmienić uczelnię gdyż nasz \\\' kochany \\\' wykładowca otwarcie między wierszami dał do zrozumienia grupie w której byłam,że nie da nam zaliczenia na koniec i że utrudni nam życie.W związku z przeniesieniem mam problem z pracą licencjacką .Jestem na 3 roku fil.angielskiej i pisałam pracę z historii o syn QV takie tam i na tej nowej uczelni nie ma promotora od historii jest gość co mi prace sprawdzi pod względem językowym ale merytorycznie to on ni ch.. i poradzono mi bym zaczęła pisać pracę z literatury i co teraz? Nie mam pomysłu na temat,który zdążę szybko ogarnąć i zdobyć materiały a jest już i tak późno .. eh any ideas?

Zdezorganizowana, zostań przy temacie z historii. Sama ją sprawdź po względem merytorycznym. Z resztą jeżeli opierasz się na pewnych źródłach, to nic źle być nie może. Zaufaj sobie.

hmm.. z tymże ja nie jestem dobrze obeznana z tym okresem historycznym i obawiam się że nie rozkminię sama o co chodzi z niektórymi faktami w źródłach z których będę korzystała i tu leżę.. a o obronie już nie wspomnę.. ;/

Gość ZNAFFFCA
Zrob mu lodzika, na pewno to lubisz, moze i jemu sie spodoba i bedzie ok. Kobiety przeciez to uwielbiaja. (COS ZA COS)