Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

San Siro

Dlaczego kobiety są takimi hipokrytkami?

Polecane posty

Ja tego nie rozumiem :o Z jednej strony skrycie marzycie o gwałcie, o ostrym rżnięcie, o dymaniu was w brutalny sposób; śnicie o tym, lubicie to, czekacie aż się znajdzie taki tęgi jebak nad jebaki, który tak wam pizde zerżnie pięknie, że królewnie cipka pęknie :classic_cool: Z drugiej zas strony jak juz się ktoś taki znajdzie i spełni wasze najskrytsze marzenia związane z gwaltem, to z płaczem lecicie na policje i skarżycie się jakie to straszne nieszczęscie was spotkało :o Gdzie tu logika? :o

Gość a co lekarze na to

Gość bez odbioru
proponuję mamusi zadać to pytanie... albo siostrze... o! a najlepiej własnej dziewczynie a potem córce :P tak, zwłaszcza córa ci to wyjaśni najlepiej :P

Gość simona b
a dlaczego co poniektorzy sa takimi popierrrrrr..... ze szukaja dziewicy ale jak przyjdzie co do czego to skacza w bok bo chca wyłuczonej kurwy??

Jaki Ty jestes pojebany ostre rżniecie a gwałt to szczylu 2 rózne sprawy poczytaj sobie że większośc kobiet nie zgłasza gwałtu na policję,, gdyż mysli ze wina lezy po jej stronie ..lub jesli to zrobił mąż lub ukochany miał do tego prawo ... oj dzieciaku

>> szukaja dziewicy ale jak przyjdzie co do czego to skacza w bok bo chca wyłuczonej k**wy?? Ty jesteś kurrwą, ale najwyraźniej niewyŁuczoną :D:o PS Dziewicy szuka się na żone, a na dziwki chodzi się bo fajnie się dymają :classic_cool:

>> poczytaj sobie że większośc kobiet nie zgłasza gwałtu na policję,, gdyż mysli ze wina lezy po jej stronie Zawsze gwałt leży po stronie kobiety - prowokują, ubierają się jak dziwki, kokietują, itp. Same tego chcą, więc mają. A nie zgłaszają na policję, bo im się to podobało ;)

"a dlaczego co poniektorzy sa takimi popierrrrrr..... ze szukaja dziewicy ale jak przyjdzie co do czego to skacza w bok bo chca wyłuczonej k**wy??" Dobrze napisałaś, niektórzy. :classic_cool:🖐️

Gość simona b
nie identyfikuje sie z tym co napisales mierny prowodyrze i na dodatek sztywny( i nie tam gdzie potrzeba :P ) (Ł - zeby mial podpowiedz)

San Siro - jesteś zwyczajnym kretynem. Kobiety marzą o tym bo czasem lubią być zdominowane. Ale gwałt boli, kobieta jest przerażona, zestresowana i całkowicie nieprzygotowana na penetrację. Są fantazje które są nie do zrealizowania. Bo rzeczywistość jest inna od tego co sobie wyobrażamy. Masz odpowiedź. A teraz idź do kąta i przemyśl to. Jak już dojdziesz do tego że byłeś w błędzie wróć i przeproś.

Gość a co ma wspolnego jedno
z drugim??? A wracajac do pytania: "Dlaczego kobiety są takimi hipokrytkami?" Ja uwazam, ze to mezczyzni sa wiekszymi. Lekki katarek, a juz umiera jeden z drugim. Ale co to ma wspolnego z gwaltami to nie wiem :O

Heheh ta zajebiste uczucie kiedy jakis zapijaczony dobiera sie do Ciebie a na policje chodzi sie żeby sie pochwalić faceci to gÓpki :P

>> Jak już dojdziesz do tego że byłeś w błędzie wróć i przeproś. Byłem, przemyślałem, wróciłem. Przepraszam, błądziłem :(

>> Lekki katarek, a juz umiera jeden z drugim Nie mówie o hipochondrykach, tylko o hipokrytach :o:o

Gość San Siro dba...
... żeby na kafeterii nie było nudno :D

Gość a co ma wspolnego jedno
to zwracam honor, widocznie dodalam sobie "ch" w srodek :D Bez jaj tak przeczytalam :D Ni to akurat sie zgadzam. Kobiety sa wiekszymi hipokrytkami :D 🖐️

Gość san siro san
san siro zerżnij mnie w dupę

Gość simona b
sami - san subiro to kobieta przeciez :o ale i tak jakas glópia:P

Gość trele mele dudtki
a Ty madralisnksi slyszales o czyms takim jak "fantazja"? - z czemu facet chcialbys rrznac cos na boku a pozniej jak juz dojdzie do skutku i sie wyda to placze zeby zona go spowrotem wziela....hipokryta?? Glupi jestes i tyle...

>>slyszales o czyms takim jak "fantazja"? A i owszem, fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego :classic_cool: >>- z czemu facet chcialbys rrznac cos na boku a pozniej jak juz dojdzie do skutku i sie wyda to placze zeby zona go spowrotem wziela.... :o Nie wiem skąd masz takie doświadczenia, ale zazwyczaj to żona ma zagwozdke co z nią nie tak, że mąż ją zdradził :o

Gość durny jesteś i nawet te
prowokacje jakieś bez polotu:( I nie każda marzy o rżnięciu, ktos, kto by mnie tak posunął, dostałby po ryju i nie pozbierałby potem kutasa z podłogi😠

Gość k....
.. ja przeżyłam gwałt i wierz mi wcale się o to nie prosiłam d,,,, lu