Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minister

Hostessy Marlboro, Pall Mall, Kent WARSZAWA

Polecane posty

Gość minister

Cześć, pisze prace na uczelni na temat pracy hostess promujących wyroby tytoniowe. Czy któś z was widział je gdzieś na mieście? Do jakich klubów chodza najczęściej? Na czym dokladnie polega ich praca? Jak sa ubrane? Bardzo prosze o pomoc, to pilne:)

Hehehe, to ciekawą pracę piszesz, a do czego ją piszesz?? bo nie sądzę że do magisterki :P

Gość minister
dokładnie, na uczelnie, ale to nie magisterka... zwykłe badanie:) moze możesz mi pomóc?

Gość to ja ci opowiem bom jest
dobra i fajna. wlasnie wczoraj bylam na miescie i... siedze sobie z kolegą... nagle podchodzą dwie dziewczyny. wystrojone jak na dyskoteke. jedna miala zlote spodnie :| ogolnie byly w kolorach beżowy , złoty. Reklamowały Camelle. Zapytałą czy może zabrać nam chwilkę, po czym powiedziała , że jeżeli mamy w swojej paczce szlugów min 5 papierosów to dostaniemy całą paczkę Camelli wzamian za nasze marlboro :) akurat mielismy 5 :D więc sie wymienilismy. Były dwie. Druga zapytała czy może nam zrobić zdjęcie, jako dowód dla szefowej. z początku nie chcialam. ale dla ich dobra sie zgodzilam :P na koniec jeszcze dostalam fajna zapalniczke camelli :D spoko :classic_cool:

Gość minister
Ooo wielkie dzięki. to jest bardzo dobra informacja, na bank mi sie przyda :) A spotkałas może dziewczyny lub chłopaków pracujacych na innych markach?

Gość to ja ci opowiem bom jest
nie :) wczoraj pierwszy raz się z tym spotkałam :D bez kitu.

Gość minister
czy ktos moze spotkał się jeszcze z takimi hostessami? może w innych miastach?

Gość Alexzz
ja ie spotkałam ale nie pomoge, bo Warszawiaków nie trawie:)

Gość minister
Dzieki, hehe Ale ja Warszawianka z krwi i kości nie jestem :P może to zmieni Twoje nastawienie i jednak zdecydujesz się udzielic mi kilka informacji ;)

Gość wiczar
widziałem w wawie dziewczyny na papierosach, chyba Winston... podobno nowa marka... robuły ankiety i miały granatowe bluzki i spodniczki, a i z laptopem z grą chodziły.... mam nadzieje, że pomogłem... powodzenia

Gość 76867687
wiecie,ze one zarabiaja mega kokosy tzn za okolo 70godzin pracy 4,000zl...

Też chcę, żeby zaczepiła mnie taka hostessa i dała zapalniczkę i całą paczkę papierosów za jakieś 5 innych : D Ale mi się chce palić :classic_cool: