Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsgsdgs

jakie macie zdjecia na naszej klasie?

Polecane posty

Gość fsgsdgs

prosze o odpowiedzi na pytanie z tematu, a nie o opinie na temat naszej klasy:) obecnie nie mam zadnych zdjec, a chcialabym jakies dodac. nie chodzi mi tutaj o jakies fotki szczelane samej sobie z góry, tylko juz cos bardziej ambitnego. macie jakis pomysł, jakies pozy, atrybuty itp? np moja kolezanka lezy w wysokim zbozu - wyglada to super, ale sama nie chce odgapiac, poza tym trudno teraz o zboze:P

ja nie mam żadnego :classic_cool: coś ze śniegiem , może pod gałęzią którą trzymasz i spadają płatki śniegu jak w jakiejś reklamie serka :D

to w takim razie połóż sie w kałuży:P Ja mam normalne, nie mam specjalnie robionej sesji dla potrzeby naszej klasy

Ja też planuje jakies bardziej twórcze sobie wstawić. Ale musze poczekać do wiosny bo w taka pogode to jedynie w błocie moge sobie fotke strzelić...:/

Gość fsgsdgs
wersja ze sniegiem odpada, bo nie ma w mojej okolicy za duzo sniegu...raczej błoto ze śniegiem i nie wiem co z mimika twarzy, co z ustawieniem ciała - zawsze uciekałam przed zdjeciami, wiec nie mam doswiadczenia:P zreszta jestem niefotogeniczna...

FOTOGRAFICZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fsgsdgs

Gość fsgsdgs