Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magierrrka

jak wam idzie pisanie magierki?

Polecane posty

Gość magierrrka

jak wam idzie pisanie magierki? ja sie staram barrrrrdzo małymi (lub wiekszymi od wielkiego dzwonu;) ) do przodu... ale nie chce sie:( a powinnam ja oddac za 2,5 miesiaca...jakieś wrażenia/ przemyslenia?

zaniosłam dzis 1 rozdział........... wszystkich mam 6 ( musze sie wyrobic z \"wersja robocza\" do konca kwietnia) :o a nie chce mi sie jak choooolera :o najgorzej jest siasc, jak juz sie siadzie do tego, to jakos leci :d

Gość poiuio
idzie jak krew z nosa;)

Gość magierrrka
usiaść to jedno, ale zacząc pisac to drugie:) ja dziś z braku weny zaczelam przepisywac wywiady....

Gość bronislawa ze szczecina
ja mam prace empiryczna, pierwszy rozdzial czyli teoria niby wczoraj skonczylam, zostalo tylko popoprawiac przypisy. zostala tylko czesc z metoda i czesc z wnioskami. czyli 50 stron mam, brakuje mi kolejnych 50.

Gość Galos anonimos
Boże mi tragicznie... Nic nie mam jeszcze tylko szczere chęci Pogoda coraz ładniejsza,u mnie laski już kończą pisać :-(

Gość magierrrka
nie przejmuj sie innymi, kazdy podobno pisze w swoim rytmie/czasie:)u mnie niektorzy juz maja prawie całą, a inni tylko po pare stron a piszemy juz teoretycznie od ponad 2 lat... ja mam pierwszy w maiare skonczony i tak po kawalku z pozostalaych... jakis nie umiem pisac po kkolei tylko tak troche tu troche tam jak mam ochote...

Gość magierrrka
ja mam napisac 100-120 stron.... tylko nie moge jakos uzyskac jednoznaczej odpowiedzi czy transkrypcja wywiadow sie w to wlicza czy nie.... kazdy mówi inaczej,,,,:( dobre chcei sa najwazniejsze... jak sie je bardzo popriosci to krasnoludki same napisza pracae:d