Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asking

Po pierwszej wizycie u gina...

Polecane posty

Gość asking

A wiec bylam dzisiaj pierwszy raz u ginekologa. znalazl u mnie mala nadzerke. lekarka pobrala wymaz nacytologie itd. po wyniki kazala mi przyjsc po skonczeniu pierwszego opakowania tabletek ktore tez dostalam, czyli to bedzie maj... nie powinnam wczesniej dostac tych wynikow czy panikuje? poza tym nie zrobila ze mna zbyt dokladnego wywiadu co do stanu zdrowia i przepisala tabletki a ja mam wypadajaca zastawke... co teraz? poradzcie cos

Gość asking
wspomne jeszcze ze krwawie b.delikatnie po tym badaniu... wlasciwie to mam podbarwiony krwia sluz.

Gość asking

Gość asking
prosze o pomoc...

Gość asking
uppp

to że masz plamienie po cytologii to normalne i powinno przejść po pewnym czasie. na wyniki cytologiczne czeka sie około 2-3 tygodni, co do tabletek muszisz zapytać lekarza

Gość joojojojjjj
a to niepowiedziałaś jej o tej zastawce?? jak niezapytała to trzeba było powiedzieć - bo umrzesz i niebędzie wiadomo dlaczego......

Gość asking
no nie powiedzialam... moze to glupie ale zapomnialam... ;/ ona czasem mnie poboli i tyle... wg lekarzy nie jest uznawana za wade czy jakas chorobe tylko nie wiem, jakis mankament ktory jest niegrozny... sama juz nie wiem co myslec...