Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie jak cholera

troche sie zagalopowalismy i chyba nic dobrego z tego nie wyjdzie

Polecane posty

nie wiem jak to sie stało.. facet skonczył we mnie był to moj 7 dc w zasadzie prawie 8, nastepnego dnia juz pobolewał mnie lewy jajnik i zaczely bolec mnie piersi.. mam wrazenie ze wlasnie mialam owulacje w tym dniu boje sie ze wyzyko ciazy jest duze a wy jak myslicie?

Gość jak czytam to jestem przerazon
zalezy kiedy masz owulke.... nie chce cie straszyc, ale ja mialam stosunek w niedziele, owulacje jakos w czwartek i jestem w ciazy ;-)

owulke powinnam miec 10 dnia cyklu bo z tego co pamietam 14 dni przed okresem owulacja wystepuje, ktos tutaj pisał ze przedzial jest miedzy 14 a 16 dniem :(

Gość ale numer99999999
a o antykoncepcji to ty słyszałas?

slyszalam.. ale truc sie tabletkami nie mam zamiaru, a o gumkach nie pomyslelismy bo to było wszystko takie spontaniczne

Gość uuppp

na ta tabletke to juz za pozno.. wspolzylam w czwartek

Gość jak czytam to jestem przerazon
z tymi tabletkami to cie popieram... ale badz dobrej mysli, moze wcale nie zaskoczyc... mogla ci sie owulacja przesunac, moglo sie nie zagniezdzic jajeczko... wiesz, jak dlugo niektore kobiety staraja sie o dziecko??? a ile masz latek?

Gość zformatuj go

mam 20 lat i zawsze w dzien owulacji bola mnie piersi az do miesiaczki cykle mam po 23-24 dni :/ a to na bank były moje plodne dni

Gość za 9 mcy przestaniesz sie bać

Gość kikikip
teraz musisz czekac.Powinnas sie zabezpieczac jesli nie chcesz jeszcze miec dzieci!

nie chce miec dzieci przed slubem.. a slub planowalismy na maj 2010 i jezeli bede w ciazy to bedziemy musieli wszystko zmienic i wlasciwie tylko to jest najwieksza przeszkoda

upupup

Gość bo co podnosisz temat
przeciez my juz nic tu nie zrobimy. Jak sie tam boisz to czemu od razu w piatek nie poszlas do lekarza po pigulke? w sumie jeszcze nie minely 72 h wiec moze jednak pojedziesz gdzies gdzie maja dyzur i kupisz ta tabletke?

nie wezme tej tabletki bo nie jestem jakas 15stoletnia dziewczyna do zaplodnienia jak mialo dojsc to pewnie doszlo.. trudno, trzeba odpowiadac za swoje bledy nie mowie ze nie chce dziecka wogole.. tylko ze to troche za wczesnie, chcialam tylko zebyscie mi powiedzialy czy mam duze szanse na zaplodnienie, nie dostalam jednoznacznej odpowiedzi pozatym chcialabym poznac opinie innych ludzi z kafe ktore moze wiedxza troche wiecej na ten temat np z wlasnego doswiadczenia

pozatym raz polecialam do lekarza po tabletki po ( pekla wtedy gumka ) i to byly najgorsze 2 tygodnie jakie przezylam pelne bolu itd a pozniej mialam wszystko rozregulowane nie pozwole by stalo sie to po raz drugi wtedy mialam 18 lat i nie bylam zupelnie na dziecko przygotowana teraz mysle troche inaczej najwyzej nam sie plany pozmieniaja.. a jeszcze rozmawialismy razem ze nie chcialabym miec dziecka z grudnia i tu taka gafa

Gość kikikip
jesli dziecko to przeszkoda to wogole cie nie rozumiem.Teraz sie boj

przeszkoda jest jedynie to ze urodzilabym dziecko przed naszym planowanym slubem a nie ze dziecko jest przeszkoda, trudno plany nam sie najwyzej pozmieniaja

Gość ja zaszlam w ciaze w 6tym dniu
cyklu

Gość a ja nie chcialabym
dziewczyno, nie boj zaby na razie...... sytuacja kazdej z nas jest inna, moze ten cykl nie byl plodny, dziewczyno, na razie sie nie stresuj.......

Gość piszesz ze
nie wezmiesz tej tabletki bo nie jestes 15letnia dziewczyna, nie rozumiem ja majac roczne dziecko leciałam po tabletke bo nie chciałam ciazy wiec ty chyba tak naprawde sie nie obawiasz tej ciazy skoro nie chcesz brac tabletki:O