Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niebezpieczny zły i szczery

kalendarz majów ufo potopy

Polecane posty

Gość niebezpieczny zły i szczery

witam postanowiłem napisac o tym tak więc pisze : rok ma 365 dni i mamy kalendarz kiedyś egipcjanie też mieli kalendarz tylko ze tak jakby wydłubany w klase i tym podobne...wiemy ze były tylko papirusy itp wiec cfiezko im było i zeby to jakoś zrobione tez dzielili dni tak jak my tylko ze oni po egipsku i skonczyli kalendarz i sie na nim wzorowali który dzien itp... co do ufoludków odiwedzających naszą planetę myślę wiec wiem... ze ugo to dawni egipcjanie ...(przecierz niekoniecznie musieli wyglądac tak jak my)obliczyli kiedy jest kataklizm a ze szerzyli wiedze fizyki astronimo , chemi , matematyki , byli tacy mądrzy miedzy innymi pitagoras wiedzac ze bedzie u nich koniec swiata postanowili uciec z planty ziemi na drugą stronę księzyca (istnieją pogłoski na 99% ze istnieje tam zycie ufo)i nie przylatywali przez te wszystkie lata dlatego ze bali sie o klejny kataklizm...a potem znowu powstali można stwierdzic ze ak było tam burze ogniste potopy to mogły zmienić sie cząsteczki i sie zmutowały itp i powstalismy.... teraz ufo przylatuje nas obserwować możę chcą nas uratować ? może zlikwidowac i powrócić na planetę ? dowiemy sie za kilka lat... znamy egipskie zatopione miasto w pewnym oceanie... istnieje historia ze podczas konca swiata gdy pierdyknie w nas meteoryt to wody sie wyleją z pólnocno zachodniego wybrzeza pewnie z tamtad gdzie jest miasto zatopione egispiskie i znajdą tam mumie i geny skopiuja reszte sie dowiecie jak bedzie aktywne forum p.s lata liczono od 4 roku jezusa wiec teraz mamy rok 2013... wiem to z pewnych źrodęł sprawdzonych... co sadzicie o tym....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować