Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matafix

robie tylko nadzieje sobie i innym....

Polecane posty

Gość Matafix

Witam... a wiec. 3 lata temu chodziłem z cudowną dziewczyną... którą bardzo kochałem... ona była ode mnie o rok starsza. ja byłem w 3 gimnazjum a ona w 1LO. była najładniejszą dziewczyną w gimnazjum, potem w LO... byliśmy ze sobą 11 miesięcy... kochałem ją jak żadną inną... po 11 miesiącach bycia razem zerwała ze mną... :'(... i chodź minęło 3 lata to... to nadal ją kocham. Jestem bardzo przystojnym chłopakiem według moich koleżanek. umiem podejść do dziewczyny i ją zdobyć... nie zdarzyło się jeszcze tak, abym nie poderwał dziewczyny którą chciałem mieć... w ciągu miesiąca mogę poderwać ich z 5... że mi żyć nie dadzą... zrobię im nadzieje, spotkam się i dochodzę do wniosku że to nie ta... :(( koledzy to się śmieją zawsze że takiego towaru to by nigdy nie zostawili. że ona była piękna itd... ale porostu. dla mnie to nie ta i wszystko :(( i tak jest ciągle... zawsze mam wyrzuty sumienia itd... tak bardzo chciał bym się zakochać w jakiejś dziewczynie i zapomnieć o tej mojej ex...:(( gdy ją spotkam to ,,cześć'' i to wszystko :((.... tak bardzo chciał bym ją pocałować... przytulić... porozmawiać :( . i chodź za moich czasów miała najlepszą opinie u koleżanek znajomych itd... to teraz ,,przepadła'' wszyscy mówią że to dziwka itd... pocieszając mnie... że nie jest mnie warta... Wiem że jej teraz się nie układa w życiu z chłopakami... że tam za jakimś też rozpacza bo ją skrzywdził...:((

Witaj. Myślę,że powinieneś z nią porozmawiac i zaproponowac przyjaźń,skoro obojgu wam sie nie wiedzie w miłosci,to dobre rozwiązanie po tylu latach,myślę również,że uraziło Cę to że z Toba zerwała i wcale sie nie dziwię,nie zamartwiaj się tylko do niej zbliż a poznasz ją od nowa i moze sam zadasz sobie pytanie czy oby na pewno jeszcze ją kochasz...

Gość vods
błagam, tylko nie "chodź"!!!! normalnie mnie krew zalewa gdy dla ludzi "chodź" i "choć" znaczy jedno i to samo a co do Twojej sytuacji, to przestań rozpamiętywać tamtą dziewczynę i porównywać do niej inne. Skup się przez pewien czas na jakimś hobby, Twoje myśli przestaną krążyć wokół niej, a po jakimś czasie stanie Ci się ona obojętna