Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam wczoraj na disco ot co

Chodząc tam 4 lata dopiero zauwazylam jakie to zalosne...

Polecane posty

mianowicie wczoraj poszłam z kolezanka na spontanie, juz dawno nie bylam na dyskotece. obie w jeansach i zwykłch czarnych bluzkach z dlugim rekawaem i pod szyje :D siedzimy i co widze - kazdy facet (o ile mozna to nazwac facetem) wyglada prawie tak samo, fryzura, ubranko, buciki :O jak jakies odpicowane pawie :O juz chyba wolalam patrzec na łysych dresiarzy niz na tych spedalonych a la cristiano ronaldo. do tego kazdy myslal ze jest 8 cudem swiata:O dziewczyny to samo:O wyrozbierane i prezentujace sie przed tymi imitacjami faceta:O malo kto przyszedl tam potanczyc i pobawic sie ze znajomymi:O tylko na gody czy co :O żalosne... nie wiem moze wczesniej tego nie widzialm albo dobiero otworzyly mi sie oczy :O ja zawsze na disco szlam potanczyc a nie paradowac sie jak na wystawie. Gdzie sa normalni faceci??? pytam

Gość przy najblizszej okazji
ja dawno przestalam tam chodzic

bo normalni ludzie chodzą do normalnych knajp, gdzie można wypić piwko przy dobrej muzyczce, w kulturalnej atmosferze, najlepiej z ograniczeniem wiekowym, żeby nie było gówniarzerii.

dlatego tez przestaje :) juz wole sie bawic na disco w lokalu wsrod cpunow bo oni chociaz tancza. zauwazylam ze faceci jacy mnie kreca to albo hip hop albo rock wiec rezygnuje z disco i tych spedalonych chłopcow :D

Gość no bo nie wiem kto chodzi na
disco:O W życiu nie byłam w żadnym klubie, nie licząc wakacji, gdzie schodzę z żaglówki, idę na browar i sobie czasami na wiejskim disco z kumplami potańczę. Dla jajca i przerwy w piciu:classic_cool: Nikt normalny na dyskoteki ido tych beznadziejnych klubów nie chodzi. ja byłam RAZ i mi wystarczy. Nawet na jakichś fajnych koncertach w klubach studenckich jest przejebane, jak się idzie bez obstawy:O Zawsze jakiś kretyn spity się czepia i cała zabawa popsuta:(

mam niecale 23 lata :P ale mozliwe ze z tego wyroslam :D

najbardziej mnie przerazili ci faceci, co oni z siebie robia :O do tego mysla ze sie to podoba :O bozeeeeeeee

Gość Anika222
uuuu ja tez tak miałam, poszłyśmy z psiapsiólami na dicho(dla żartu, może 3 raz w życiu), najlepsze w mieście i po 20min uciekłyśmy. Obowiązkowe solarium, panny jak dziwki( choć nie jestem pruderyjna) a faceci z tymi czubami w pastelowych koszulach czy z diamencikami w uszach!paskudztwo.Poza tym mamy po 25lat i byłyśmy z tych starszych

zaobserwowalam 2 trendy: 1. diamencik w uchu, zel. kolorowe koszuli, ewentualnie jeszcze z blyszczascymi napisami, sweterki 2. styl na sile a la gieorgij puchalski ;) o ile wieci e kto to, tyle ze tak sztuczny ze myslalam ze zwymiotuje, naprawde wolalam patrzec na lysych karkow choc niewielu juz ich zostalo :)

Gość rewetssa
heh do tego jakas moda na biale koszule, krawat i pasek z mega klamra najlepej D&G, wloski na boczek dłuzsze + białe adidaski

Gość dżeneralnie
ludzie ale wy generalizujecie..... nie wiem do jakiego miejsca poszlas heh.... ale nie wszyscy ktorzy chodza do klubow/na dyskoteki sa tacy jak opisalas i nie wszyscy sa 'nienormalni' jak sie tutaj ktos wyrazil. wszytsko jest dla ludzi :) wtystarczy isc w odpowiednie miejsce, gdzie nie ma gowniarzy i graja dobra muzyke, z odpowiednia paczka i dobra zabawia gwarantowana. Ja wbiojam na parkiet ze znajomymi i szczerze mowiąc nie obchodzi nas kto bawi sie 2 metry dalej.... a na kazdej imprezie trafi sie albo nachalny dres, albo wypacykowany i napalony ronaldo... nie ma reguly :)