Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbłąkany camel

bardzo proszę o przetłumaczenie

Polecane posty

Gość zbłąkany camel

Muszę napisać biografię Zinedine Zidane. Ale jakoś mi nie idzie, dlatego prosiłbym o przetłumaczenie tych kilku zdań. 108-krotny reprezentant swojego kraju, z którym zdobył Mistrzostwo Świata 1998 oraz Mistrzostwo Europy 2000. Laureat Złotej Piłki w 1998 roku, najlepszy zawodnik Mistrzostw Świata 2006, na których jako kapitan drużyny narodowej dotarł z nią do finału. Były zawodnik AS Cannes, Girondins Bordeaux, Juventusu Turyn oraz Realu Madryt, z którym w 2002 roku zwyciężył w rozgrywkach Ligi Mistrzów. Trzy razy wybierany Piłkarzem Roku FIFA, raz wybierany najlepszym zawodnikiem w Europie. Trochę tego jest, ale bardzo proszę , nie musi byc bardzo dokładnie ważny jest sens i żeby było przetłumaczone podstawowymi słowami.

Gość aaaaFF
eeee a na jaki język

Gość zbłąkany camel
No tak zapomniałem o najważniejszym na niemiecki

Gość zbłąkany camel
Faktycznie trochę za dużo dałem, ale możecie przetłumaczy chociaż to: Grał w AS Cannes, Girondins Bordeaux, Juventusu Turyn oraz Real Madryt. Najlepszy zawodnik Mistrzostw Świata 2006, na których jako kapitan drużyny dotarł z nią do finału. Zdobył Mistrzostwo Świata 1998 oraz Mistrzostwo Europy 2000.