Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaa...

sposob na wzmocnienie sie - czuje sie jak by byla mimozą

Polecane posty

Gość ankaaaa...

jestem slaba fizycznie i psychicznie, zbyt wrazliwa, po 8godzinach pracy jestem czesto nieprzytomna ze zmeczenia. Co z tym zrobic? :(MAcie jaki pomysl?

Gość nic nie wiem nic a nic
Też tak mam.Czekam cierpliwi na wiosnę;)Taką prawdziwą,cieplutką.

Gość mily zawsze ci poradziiiii
kiepskie zdrówko moja krówko masz :D hihihihi zdrowo jedz i uprawiaj jakiś sport a zobaczysz diametralną różnicę :) pzdr

Gość ankaaaa...
mily zawsze ci poradziiiii ----dziekuje za rade :)🖐️🌻 A jaki sport mozglabym uprawiac? Plywanie mzoe byc? Albo rolkowanie? :classic_cool:

obojętnie jaki , byleby na świeżym powietrzu :) Pamiętaj też o tym aby zbytnio nie przesadzać :) Na wszelki wypadek zaznaczę że zdrowe odżywianie to między innymi rezygnacja z rakotwórczych chipsów , usypiających słodyczy oraz uzależniającej kawy czy coli :) Owoce i warzywa - na to kładź nacisk :) Kup sobie czasem kefirek , staraj się jesć razowe pieczywo

Gość ankaaaa...
łuuu...czipsow tez nie...hmmm.... a słodycze to przestalam jesc odkad pracowalam w jednej firmie /tam kolezanka podlizywala sie noszac ciasto, wiec mi milosc do slodyczy przeszla/.

Gość q10
q10 1x2 tabletki/dzień i wstaniesz na nogi po 14 dniach (max po mcu).

chipsów też nie złotko :( Cholernie niezdrowe są , naprawdę. Zdziwiłabyś się gdybyś dowiedziała się jaki maja wpływ na zdrowie a zapewniam Cię że niewiele ustepują pod względem destrukcji organizmu alkoholowi i papierosom !

q10 ::::::::: hahahaha :D No tak , niech bierze tapsy , tylko żeby za 30 lat nie zdziwiła się jak wątroba jej się spierdoli do tego stopnia że będzie dzień w dzień przeżywała ból po 10 godzin dziennie !

Gość ankaaaa...