Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rbrbadf

mozna zdradzic tak zeby sie nigdy nie wydało?

Polecane posty

Gość rbrbadf

czy zawsze sie rypnie?;-)

Gość *nigdy w zyciu*
można, mój nie wie

Gość mily zawsze ci poradziiiii
nawet jeżeli się nie wyda to sumienie nie da Ci spokoju , no chyba że jesteś bezdusznym skurwysynem który na miejscu serca ma kamień !!!

Gość *nigdy w zyciu*
gówno prawda

Gość fdvffdv
dokładnie zycie jest ktotkie :-P

nie ma takiej mozliwosci by sie nie wydalo ;)....nie po roku to po 5 latach zdradzajacy zawsze popelnia blad :) prawie zawsze mysli ze jest sprytniejszy od zdradzanego i w najmniej oczekiwanym momencie popelnia tak trywialny blad ze tylko sie smiac :D

Gość *nigdy w zyciu*
ja 9 lat temu zdradzałam męża ( romans) i jakoś do dziś nie wie więc można, wpadają tylko niudacznicy ;D

Gość lwieucbvacpoiucpvjicvvb
?? nieudacznicy powiadasz?? samo to ze piszesz tu o takich rzeczach swiadczy o tym ze twoj ,,romans'' moze szybko wyjsc na jaw:)

*nigdy w zyciu*....a moze Twoj maż wiedzial o wszystkim ;)....teraz sam kreci na boku a wrazie wsypy wypali ci z grubego dziala ;)

Gość jest taka możliwość
zdradzałam, zdradzam i będę zdradzała i nie pytajcie o szczegóły, powiem jedno..bo to jest słodkie:classic_cool:

Gość jest taka możliwość
kabel>>> to specyficzne i indywidualne fakty do których włącza się temperament i...uroda:o zawsze byłam i jestem atrakcyjna:o więc, jeśli Twoje życie nie ulegnie zmianom...ale nie mam zamiaru Cię poznać, bo to byłoby niebezpieczne:p ps to nie jest żaden podryw, bo starających mam multum:o a na kafe wchodzę dla relaksu, więc🖐️

moze znajdziesz :) ale tu czeka czeka cie niespodzianka :)...od tej pory to ty bedziesz ta zdradzana , czego Ci oczywiscie nie zycze, ale zycie bywa przewrotne :)

alez jest ! tylko ty o tym jeszcze nie wiesz......taka "opcja" :D siedzi sobie przyczajona i czeka na dogodna okazje by Ci dokopac , ta cholera jest cierpliwa a zycie przewrotne..........

chciałabym...poczuć tę adrenalinę, ale jak dotąd to czułam ją w zetknięciu z palącym się żelazkiem, które o mały włos nie zapaliłoby rolety okiennej😭 piszę serio, nie wnikając w koszty nowego żelazka.

adrenaline mozesz wlasnie poczuc w takiej sytuacji :)....bedac zdradzana, poczujesz smutek, rozczarowanie.....poczujesz jak twoje misternie budowane zycie wali sie jak kolos na glinianych nogach....nie ma w tym miejsca na skoki adrenaliny, czasem przychodzi na mysl skok z mostu :O