Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona 30stolatka

plakalam caly wieczor wczoraj!mąż oglądal ze mną taniec z gwiazdami i....

Polecane posty

Gość zasmucona 30stolatka

nie bylo konca nad komplementacją urody doroty gardias..tej pogodynki...powiedzial ze zawsze marzyla mu sie taka laska..zabolalo mnie to cholernie.. bo ja jestem calkiem inna i jestem niebieskooką blondynką .. znalazłam jeszcze ten filmik na stronie głownej kafeteri jak ktos sie ni ązachwyca i mi sie przypomnialo to wczoraj i dobilo mnie.. http://www.youtube.com/watch?v=s0J_oq5ZVWo no piekna..nie ma faceta który by sie nie obejrzal za nia!

Gość poranne czytanie kafeteriii
nie wiem, nie ogladam tych glupot :p skoro tez jestes ladna to po co byc zazdrosna o jakas inan kobietę. kazda jest inna, akzda ma w sobie cos

Gość kobieto nie szukaj problemów
na siłę. No i co z tego? ja mam faceta którego kocham i nie zamieniłabym na nikogo, a jest pewien aktor który mi się podoba i też mi się marzył taki facet ;) Ale to wszystko. Bo moją miłością jest mój facet.

Gość wolnostojaca macica
ja pierdziele :D buczec cala noc z powodu takich pierdol :D

Gość moj maz
sie nia nie zachwzcal ale nie cierpie taj laski tak zwzczajnie nie moge ani na nia patrzrc ani jej sluchac

Sami sa :D co nie zmienia faktu ze Dorota Gardias jest bardzo piekna i atrakcyjna kobieta :D Bezpodstawna zazdrosc jest nie zdrowa droga autorko

Gość pannaxxs
moim zdaniem facet jest beznadziejny...gdyby po prostu moiwl, z ejets ladna, ale tekst "zawsze marzyla mi sie taka laska" :/ nie wiem, ale moim zdaniem to brzmi jak: szkoda, ze ty taka nie jestes jak ona. dlatego rozumiem autorke :/ i ja np. nie podniecam sie zadnymi aktorami jak jakas glupia nastolatka. wiadomo sa niektorzy, ktorych uwazam za przystojnych, ale, zeby tak wzdychac jak do bozka jakiegos...

Gość frufru
Ty a ile Ty tych tematów pozakładasz?? na ilu działach?? weź jeszcze na erotycznym napisz... może to faktycznie "reklama" pani Doroty?... jesli tak to wyjątkowo niesmaczne to jest.

Gość na marginesie marginesu
po pierwsze - masz beznadziejnego faceta :O po drugie - zrewanżuj mu się przy okazji

Gość Carolineeeee
nie podoba mi sie ta laska, wiejskie rysy twarzy, bez poltu, prowincjonalna i nijaka mój by się za nią nie obejrzał :]

Gość nie chce mi sie wierzyc ze
te pompowane lale z ckm chowaja sie przy tej gardias

Gość krystiannn28
a twój mąz jaki ma wyglad typ urody?

tak sobie mow caroline :D powiem ci ze wole troche nizsze i nie az tak szczuple, ale ta gardias ma tyle wdzieku i jest tak seksowna, ze o tym szybko zapominam zasmucona, a ty nie szalej tylko spytaj swojego czy jakby ja poznal i ona chciala sie z nim przespac, to czy by ciebie zdradzil zastanawia mnie co odpowie :D

Gość Carolineeeee
naprawde mi sie nie podoba w moim typie jest Jolie, Stone, Ambrosia, Lima, Mendes, Przybylska, sama bym się obejrzała, mało tego do łózka bym za nimi poszła ale w tej wiesniaczce nic sexownego nie widze wybacz

Gość pomijając fakt że trzeba być
upośledzonym żeby oglądać śceirwo w stylu "gwiazdy robią loda" czy coś tam to zachowałaś się jak 12-latka :( kurwa płakać całą noc z powodu głupiego zdania. Ile razy mnei albo mojemu facetowi zdaża się powiedzieć coś co może brzmieć w sposób niby urażający drugą osobę, bo zbytnio się nie mysli o doborze słów. Zawsze od razu sobie wyjaśniamy o co chodziło i nigdy nie jest to coś złego. A ty mu ten tekst pewnie wypomnisz po 20 latach. Jakby facet miał cię za paszteta a marzyła mu się inna laska to by ci tego nie walił między oczy tylko trzymał to w tajemnicy.

:D no widac po tym jak koniecznie musisz rzucic cierpkim komentarzem na temat jej urody ;) gdyby byla taka przecietna jak starasz sie to opisac to nie musialabys upychac tyle zlosliwosci w tych wypowiedziach ;)

chociaz wiesz co, po namysle - z tych przykladow to musze stwierdzic, ze gust to ty masz... dziwny co najmniej :D

Gość Carolineeeee
posrało was, z tym czyms, z ta żmudą, wszystkie takie, ehh Jak nie cnotka zmuda, to jakis dziwoloąg rutowicz

Gość Donau
ktos tu sobie chyba robi fajną reklame...i jeszcze ten filmik z youtuba- jakbym faktycZNIE byla taka zapłakana, to na pewno nie szukałabym linków z babą, która stała się przyczyną mojego płaczu:)

mi się otatnio wypsnęło że "nie podobają mi się wysocy mężczyźni tylko tacy jak ty" (bo mój pan to "średniego" wzrostu jest). Misiu po minucie intensywnych procesów myślowych spytał czy to był komplement? Odpowiedziałam: no, taki zawoalowany. Pół wieczora się śmialismy. Trzeba mieć dystans do siebie. Poza tym ja naprawdę nienawidzę dryblasów.

Gość Carolineeeee
ha ha ha tak, pisze, tak o niej bo jest nadwyraz piekna, a ja jestem zakompleksiona laska i staram sie podbudowac na kafe.pl

Gość Carolineeeee
ja mam 173 cm, i moj facet powiedzial mi ze jestem w sumie taka niska, wraca to do mnie co jakis czas, ale powiedzialam mu ze jak mu sie nie podoba to zeby spierdalal do innej, i obrocilam to w zart

widze wlasnie :D

ale myślę że temat to prowokacja, Nie znam faceta który by dobrowolnie oglądał taniec z gwiazdami. chyba że baba go wykastrowała i trzyma jego jaja w torebce.

Patrzcie i podziwiajcie pasztety - Dorotka to bezwzględnie ideał - nie dość, że piękna, super sexowna, to jeszcze inteligentna :) Szkoda, że mężatka :o

Gość fugi
to juz nie chodzi o to, czy ona jest ladna, czy nie, czy autorka jest tez ladna, czy nie, tylko o fakt, ze jak sie z kims jest to nie pokazuje sie oscentacyjnie, ze podoba nam sie ktos inny :O zwlaszcza, ze jej facet powiedzial, ze o takiej lasce zawsze marzyl, a ma dokladnie inna, czyli co autorka nie jest spelnieniem jego marzen ? dajcie spokoj mnie tez by taki tekst zabolal i dlugo nie moglabym sie z tym pogodzic :O

no japierdolę facetpalnął głupotę, zapewne nieświadomie a babsko zamiast to wytłumaczyć to ryczy całą noc i żali się na kafe.