Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kumam zupełnie

Jak ludzie mogą oglądać

Polecane posty

Gość nie kumam zupełnie

Taniec z gwiazdami Pierwszą miłość Hit generator Gre wstepna to tak pare z brzegu. No żesz kurwa nie pojmuje jak mozna to z własnej woli oglądać.

Gość dsffdgfg
Też nie kumam ;), ale oglądają...

Gość moja przyszła teściowa non
stop siedzi przed tv i ogląda te tandetne programy:o masakra pranie mózgu!!

Gość dsffdgfg
Bo tam jest lansowany łatwy przekaz, pożywka dla ciekawości, namiastka wielkiego świata np. taniec z gwiazdami...

Gość nie kumam zupełnie
mało tego, podniecają się na różnych topikach ty co się tam wydarzyło :) i tak dzieki temu sie te polskie "gwiazdy" ciagle w tych samych układach przewijaja i lansuja te beztalencia non stop. w tym kraju byle pogodynka może być gwiazdą

Gość wolnostojaca macica
TG ogladam bo jestem dżudowką :D

Gość wysadź się w powietrze
bo staruchy z was to nie kumacie :classic_cool:

Gość nie kumam zupełnie
no ja wiem że łatwy przekaz itp, ale przecież to jest aż żenujące, jak się ich ogląda i slucha to ... no slów nie mam :)

Gość dsffdgfg
no zgadzam się, ale wiesz przeciętny Polak niezależnie od wieku się nad tym nie zastanawia, czy to jest dobre, czy ambitne, jest, to ogląda...

Gość nie kumam zupełnie
i te tanie wzruszenia w tych wszystkich tańcach z małpami na lodzie i w cyrku i te kreacje na miare zaściankowego szoł bizesiku żal i w kinie na kochaj i tańcz pełne sale

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
durny program.ja wczoraj nazwalam go programem dla kucharek!

Gość dsffdgfg
Pewnie wiesz, że kochaj i tańcz miało najlepszy weekend otwarcia od czasów ekranizacji Pana Tadeusza :D Nakręcili spiralę popularności na taniec i eksploatują...

Gość dsffdgfg
Właśnie to mnie bardzo dziwi, że taniec stał się taki popularny i że to głównie dzięki jakiemuś programowi na tvn...

Gość nie kumam zupełnie
ale ja już wcale nie wymagam, żeby to jakieś super ambitne było, tylko żeby jakikolwiek poziom trzymało. Te wszystkie seriale polskie, z drewnianymi kukłami co w nich grają. Te wszystkie cichopki, mroczki, żmudy - ani to grać nie potrafi, ani to madre, ani zabawne. Mdłe, głupie, puste beztalencia no to sie wypowiedziałam :)

Gość dsffdgfg
Bo kiedyś to grali tylko zawodowi aktorzy i to jakiś poziom gwarantowało, może nie zawsze najwyższy, no ale nie żenujący...

ja mam 18 lat czyli teoretycznie jestem młoda :D ale do wafla wacława nie wiem co ludzie widza w tych programach! już mnie po prostu nosi jak słysze w szkole jak dziewczyny gadają jak pięknie tańczyli w tańcu z gwiazdami albo coś o m jak milośc przecież to wszystko jest beznadziejne, chyba same pustostany umysłowe to golądają:P bez urazy dla nikogo:D

Gość dsffdgfg
Teraz śpiewać, tańczyć, pisać, grać każdy może...

Gość nie kumam zupełnie
strach się bać co bedzie za jakiś czas

Gość niestety takie jest zapotrzebo
wanie gdyby tego nikt nie chciał oglądać, nie robiliby entej edycji z "pożalsięboże gwiazdami" ani nie byłoby tysięcznych odcinków G jak Głupota Niestety, ludzie chcą to oglądac, oglądają i taka jest prawda o przeciętnym kowalskim Ktoś chce ambitniej - ok północy bywają jakieś sensowne pozycje w programie tv. PS. w tym tygodniu Teatr Telewizji obchodzi swoją rocznicę, więc nawet po 20 w jedynce można zobaczyć kilka spektakli - polecam w ramach odtrutki

Gość dsffdgfg
Ja myślę, że to się w końcu zmieni na lepsze, bo gorzej być nie może ;)

Gość nie kumam zupełnie
czarna bandera - do wafla wacława podbiło moje serce :) tu nie o wiek chodzi jak widać na twoim przykładzie jak pomyśle, że kiedy mi dziecko dorośnie to zacznie się podniecać serialem pierwsza miłość to na ciary przechodzą :) na roboty publiczne wyśle żeby z glowy wybić ;)

Gość nie kumam zupełnie
no niestey chyba masz rację, że takie jest zapotrzebowanie, inaczej by tych gówien nie produkowali. a w księgarniach pustki, spora czesc Polaków to nawet do gazety nie zajrzy

Gość dsffdgfg
No tak ludzie chcą to oglądać. Ale zauważcie, że tak najbardziej prymitywne programy typu big brother dość szybko przestały być popularne. Bo jednak ludzie wolą takie kontrolowane, upiększane realia typu taniec z gwiazdami, gdzie oni pokazywali, pewnie i teraz pokazują, jak oni ćwiczą przed programami, no ale tam raczej upadków nie pokazują podczas ćw. i jak się na siebie drą, czasem coś trochę, ale to raczej wyreżyserowane...Takie niby to realne, ale oni są zawsze wyglądają tam dobrze, jest miło fajnie...

Gość dsffdgfg
Przyznam się, ze lubię serial ranczo :D, ale według mnie on jest denny.

Gość a ja oglądam Nianię
ale przez sentyment do oryginalnej wersji Zwłaszcza, że oglądałam ją w słodkich studenckich czasach :)

Gość dsffdgfg
Co tu dużo mówić właśnie weszłam na program tv i o godz. 16 kiedy za moich czasów, jak byłam w podstawówce ;) mam 27 lat, leciały programy dla dzieci młodzieży typu tik-tak i takie tam rozwijające teraz leci moda na sukces!!! a gdzie programy dla dzieci i młodzieży, teraz nich nie ma! pytam dlaczego?

Gość nie kumam zupełnie
ja też lubie seriale, nie ogladam tylko filmów o 2 w nocy i nie czytuje encyklopedii do poduszki :) lubie house, dextera i pewnie coś by się jeszcze znalazło-ale to jest fajne moim zdaniem, dobrze zagrane, z pomysłem.. czemu nasi tak nie mogą?

Gość dsffdgfg
house też lubię :)

Gość nie kumam zupełnie
oni mają house a my mamy na dobre i na złe :) :) i gdzie tu sprawiedliwość ;)

Gość ale mają też Modę na sukces
:)