Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajcerzanka

mąż po 10 latach małżenstwa chce rozwodu kościelnego

Polecane posty

Gość bajcerzanka

:-O

Gość Malinka Różowa
Jakiś konkretny powód czy od tak??

Gość bajcerzanka
nie współżyję z nim od sierpnia 2008 mamy dwójkę dzieci chce rozwodu kościelnego nie chce z nim współżyć :-O

Gość bajcerzanka
bosz ten podszyw wyżej jest żałosny odczep się kobieto ode mnie

Gość so fantastic
a jaki jest powód (podawany przez niego) rozwodu???

Gość wpierdalałam piguły szczęścia
nie ma kościelnych rozwodów, co najwyżej jest uznanie, że małżeństwo od poczatku nie było ważne... jak on to motywuje, poza chęcią zawarcia powtórnego związku oczywiście ;)

Gość bajcerzanka
narazie nikogo nie zna i nie zawiera drugiego związku chodzi o to, że on powiedział że może dostać rozwód bo ja nie chce z nim współżyć i powiedziałam w kłótni że --niech sobie znajdzie inną do bzykania ---na co odpowiedział że zarząda rozwodu kościelnego bo jest katolikiem

Gość a czemu nie chcesz
?:o

Gość szara myszka...
a dlaczego nie chcesz się z nim miziac??????

Gość bajcerzanka
nie chcę seksu bo przyjełam zastrzyk antykoncepcyjny po którym nie mam ochoty i nie chcę a on mi urządza awantury, mówi że kobiety marzą żeby mieć takiego faceta jak on, pracuje, utrzymuje rodzine i nie może poruchać co mam zrobić ? wyzywa mnie :-O

Gość tak tak tak tak
niezly katolik. idz do proboszcza

Gość jnvnvvhfg
ten zastrzyk działa za mocno antykoncepcyjnie - masz 100% pewności że nie zajdziesz, dobre :D a tak szczerze, właśnie w takich związkach pojawia sie zwykle ta trzecia nazywana później szmatą co rozbiła małżeństwo - a tu proszę, żona sobie zdaje sparwę z problemu i jedynym problemem jest że mąż chce rozwód KOŚCIELNY a nie że mają problem z seksem :-|

Gość zgadzam sie z wypowiedzia
powyzej.:o

Gość co masz zrobić
najlepeij iść do poradni małżenskiej albo najlepeij seksuologa bo to ty masz problem!

Gość przynajmniej chce byc uczciwy
no chyba, ze wolisz by był dalej twoim mężem a miał kochankę. Wybacz ale sama swoim zachowaniem doprowadzisz albo do tego albo do tego.

Gość hehehe to po co ci ten
zastrzyk antykoncepcyjny????:D

Gość bajcerzanka
czyli uważacie że on ma rację ? nie mam chęci :-O mam się zmusić ?

Gość wredzioszek
od sierpnia.. matko.. jak ten facet żyje :O

Gość masz sie zmusic i isc
z tym problemem do specjalisty bo na wlasne zyczenie rozwalisz swoje małżenstwo!

Gość bajcerzanka
nie wiedziałam że ten zastrzyk tak podziała :-O działa już od sierpnia, zapłaciłam za niego 100 zł teraz żałuje

Gość jak długo ten zastrzyk
działa?:classic_cool:

Gość jnvnvvhfg
jak widać Ty nic nie robisz w tym celu, jeśli chodzi o zastrzyk który ma takie skutki to idź do lekarza który go przepisał, i powiedz o 'skutku ubocznym'. chociaż, chyba nie chodzi tylko o zastrzyk który wzięłaś żeby uprawiać bezpieczny i radosny seks, bo gdyby tak to i Tobie by ten skutek uboczny przeszkadzał. zresztą działanie tego zastrzyku ma jakiś czas i mąż by zrozumiał że dzieje sie coś nie tak i by poczekał.

Gość bajcerzanka
zależy , jak kobieta jest zdrowa i ma zdrową macicę bez mięsniaków to długo a ja właśnie jestem zdrowa i trwa juz 8 miesięcy a miało być pół roku wogóle nie miesiączkuję :-(

Gość autorko to prowokacja
prawda? 😴

Gość bajcerzanka
niestety to nie prowokacja to jest moje prawdziwe życie :-( wziełam zastrzyk bo bałam sie ciąży :-(

Gość mężatka z kilku letnim stażem
wiesz może warto się \"\'zmusić\"\'\' do pokochania się :) ustalcie sobie tylko zasady, że jeśli któraś ze stron w trakcie będzie chciała przerwać to żeby druga nie zmuszała do kontynuowania... a a nóż ci sie spodoba, odczujesz z tego przyjemność, i sama pomyślisz czemu jak tak długo zwlekałam, czasami jak sie za długo pości to i ochota przechodzi

Gość mężatka z kilku letnim stażem
seksuolog też by się przydał, a byś zmieniła nastawienie i podejście i idź do ginekologa niech Ci zbada poziom poszczególnych hormonów, bo pewnie któreś sa zaburzone i może wystarczy prosty lek i się ureguluje

Gość ja pierdykam
wiesz, on w pewnym sensie ma racje nie chce go bronic, ale normalny czlowiek zwyczajnie potrzebuje seksu i tyle nie rozmawiacie o tym? nie probujesz go zaspokoic chociaz oralnie? (przepraszam za dosadnosc) popros, by przeczekal, wyjasnij sprawe, popros o pomoc i wsparcie, bo dla Ciebie pewnie tez to jest trudne no i moze idz do lekarza, moze on cos poradzi?

Gość ollllllllka
a ja myślę że to w Tobie jest problem.Myśle ze nie każda żona zawsze ma ochotę na sex i nie zawsze mąz ma ochotę ale niekiedy wymaga się"poświęcić":) jak sie nie ma ochoty. Nie zawsze trzeba mieć orgazm,niekiedy starczy czułosć i bliskość.Każdy ma potrzeby sexualne i trochę nie dziwie sie Twojemu meżowi.A swoja drogą dziwie sie jak można nie lubić sexu,nie mieć ochoty całkowitej.Też kiedyś brałam hormony,jakos sexualnie wygasłam ale brałam pod uwagę ze maż ma jakieś potrzeby przecież a mi sama bliskosć i radość meża sprawiała radosć.

Gość bajcerzanka
ten lek podziałał tak na mnie że brzydze sie facetów :-O a on mi wypomina że kiedyś byłam taka chętna i ciągle to robiliśmy to nie moja wina że te hormony mnie zmieniły --jak pomyśle że mam dotknąć fiuta to mi sie niedobrze robi :-O