Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meduza_nieduza

JAK ZRYWAJĄ MĘŻCZYŹNI?

Polecane posty

Gość meduza_nieduza

Rozstajecie sie z dziewczyna i co dalej? Odzywacie sie do niej? Zapraszacie na spotkanie? Piszecie cos milego czy milkniecie? Pytam, bo moj byly narzeczony dziwnie sie zachowuje. Zerwal ze mna i pisze, ze teskni, ze mysli o mnie non stop i nie umie sie poskladac. Ale o powrocie nie ma mowy, bo podjal ostateczna decyzje... Jesli ja z kims zrywam, to powstrzymuje sie od wysylania takich wiadomosci, zeby nie robic wody z mozgu drugiej stronie!

Gość mysle ze najlepiej
smsem najprosciej by sie pozbyc dziwki raz na zawsze

Gość a ja nieeeeee
niektórzy nie mają jaj i w ogole nie zrywają, po prostu przestają się odzywać.

Gość smutna.24.
a niektórzy nie mają odwagi zerwać i pisząpo kryjomu z inną dziewczyną

Gość wysadź się w powietrze
z klasą, nie tak jak wy przez sms

Gość meduza_nieduza
Czyli powinnam byc szczesliwa, ze moj nie zerwal przez sms, a przyjechal do mnie, spedzil ze mna noc i nastepnego dnia powiedzial, ze to jednak koniec, bo tak bedzie dla nas lepiej? Nie doceniam... I teraz jeszcze meczy mnie swoimi zwierzeniami, bo jak mam rozumiec teksty, ze jest mu cholernie zle i nie potrafi przestac myslec o mnie? Jesli zrywacie, to zrywajcie z klasa i nie wypisujcie potem takich bzdur bylej!

Gość smutna.24.
nie odpisuj mu tylko Cię dobija tymi sms-ami. O co mu chodzi skoro tęskni to kocha więc nie rozumiem o co mu chodzi chce Cię totalnie zdołować czy co?

Gość alison11
nie wiem czy powinnaś byc taka szczesliwa.... i tak by z Toba zerwał ale jeszcze zdarzył podupczyc na koniec

Gość frufru
weź mu napisz że skoro podjął decyzję to neich nie skamle. co to za facet bez jaj jakis, najpierw cIe zostawil a teraz jeszcze zamęcza... glupie te chlopy naprawde...

Gość meduza_nieduza
frufru Napisalam baranowi, ze skoro podjal decyzje i jest jej pewien, to niech mnie nie zadrecza takimi slowami. Ten na to, ze te slowa to prawda, ze mu bardzo zle, ale nasze zycia musza sie toczyc swoim torem :) I chce sie ze mna spotkac za 2 tygodnie... Facet ma 28 lat, a zachowuje sie jak gowniarz z liceum. Najgorsze jest to, ze wciaz go kocham. Chlopy glupie, ale baby tez durne ;)

Gość Norwegia Norwegia
ja stawiam na to że manipuluje i podbija swoje ego. może go boli że nie skomlisz. to ci robi wodę z mózgu

Gość gość
moj mi robil to samo :D debil.. ale juz nie tęsknie, coraz mniej minely prawie 4 miesiace.. mm to w d***e.On teraz tez mnie ma, oczywiscie p******* to byl chetny.. a ja sie łudziłam. ..

Gość gość
A mój robi tak od 4 lat....a jak nie widzi mojej reakcji to twierdzi jaki to on szczęsliwy;) I tak na zmianę ;) Ale ja cały czas olewam olewam i jeszcze raz olewam