Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdos

Jestem w ciąży rodzice przygotowują wesele a facet jakby go to nie dotyczyło

Polecane posty

niewiem czy liczy na gotowe czy wogóle nie chce się żenić, mam dość zamożnych rodziców i chyba chce to wykorzystać bo nie chce na nic się skladać mimo że ma kasę. Na dodatek twierdzi że ślub do szczęscia nie jest potrzebny. W jaki sposób z nim rozmawiać aby zmienil zdanie.??

Gość Myślę żę nie chce się żenić
a presja powoduje, że czuje że musi

Gość skoro się jasno określił
że ślub mu do szczęscia nie jest potrzebny to nie wiem o co się jeszcze pytasz? Ps. wpadka była kontrolowana? bo to takie cool ostatnio :(

Gość zastanow sie czy
to wlasciwy facet? ile on w ogole ma lat? jest odpowiedzialny, zalezy mu na Tobie? jak zareagowal na ciaze i slub?

Gość ja bym poczekala az
urodze, moze wtedy sie rozkrochmali, a jak nie to tym bardziej nie warto, bo nic dobrego. Kurcze, no nie bedzie facet łachy robic!

Gość fdsfsdfsd
Ja bym ten slub odwołała. Można byc razem bez slubu, tym bardziej, że on sie do ślubu nie pali. I potem w razie czego mozna po prostu spakować sie i wynieść, bez tych wszystkich podziałów majątków i innych przykrych spraw. I bardzo mozliwe, ze ostrzy sobie pazurki na majatek twoich rodziców. Lepiej uwazaj.

chlopak jasno sie okreslil. udajesz czy nie chcesz przyjac do swiadomosci tego, ze nie chce sie zenic? ciekaw jestem, jak szybko po slubie znajdzie kochanke. jak szybko ty to odkryjesz. i jak szybko przyjdzie do rozwodu. na co ci maz "z przymusu? po co ci taki ojciec dla swojego dziecka? patrzac perspektywicznie: pojawia sie awantury (on zacznie uciekac z domu, ty bedziesz chciala go kontrolowac). w takiej atmosferze chcesz wychowywac swoje dziecko?

Gość hahahahbuhahaha
Jestem w ciąży rodzice przygotowują wesele dobre :D Rodzice juz ustwiaja wam zycie :D no bo jak by tatus z mamusia mogli na salonach sie pokazywac wiedzac ze córcia ma nie slubne dziecko akcje by spadły :O

mysl sobie co chcesz, ale jego zachowanie wyglada na "powiewa mi to wszystko" a to nie wrozy nic dobrego, bedziesz przez niego cierpiala...bo juz cierpisz

Gość mysle ze moze rodzice na
ciebie wywieraja presje( ze panna z dzieckiem itd)> Powiedz,ze teraz inne czasy, ze nie chcesz brac slubu w ciazy, ze raczej po. No a potem zobaczysz jak bedzie. Nic na sile!!!! I jeszcze masz to gogusiowie fundowac- paranoja!

Gość piszesz głupoty autorko
no własnie koleś nie chce a wy go zmuszacie może faktycznie najpierw urodź i zobacz czy koleś się sprawdzi w roli taty....jak nie to bez żalu się rozstaniecie skoro rodzice są zamozni to nie musisz szukać faceta by Cię utrzymywał więc tym bardziej nie musisz na siłę brać ślubu zrozum, zaskoczyłaś faceta najpierw dzieckiem a teraz ślubem i dziwisz się że nie jest zachwycony ?! też bym nie była na jego miejscu nie mając wyboru.... kto się cieszy na taką reakcję łańcuchową ?! ciąża-przumusowy ślub ?! chyba tylko idiota a swoją drogą czemu się nie zabezpieczyliście ? to nie jest trudne ani drogie

To akurat ze rodzice wszystko organizują i placą to nie jest jego problem wręcz chyba lubi iść na gotowe. To z kolei mi przeszkadza, podejście typu może jak dostanę to i to to się ożenię.

A z moim ojcem jak rozmawia to y o wszystko się targuje.

Gość to juz wiesz
na co on leci. chesz takiego faceta? wyobraz sobie wasza przyszlosc to ci moze ten slub na sile z glowy wyjdzie. poczekaj do urodzenia dziecka. potem podejmij decyzje czy chcesz z nim brac slub.

ty chyba przede wszystkim chcesz \"uciec\" z domu, od rodzicow i braci...dziwne, bo jesli jestescie tacy zamozni jak piszesz, to powinni wynajac ci juz dawno gdzies mieszkanie poza domem, to moze nie byloby problemu nieplanowanego dziecka i slubu